Waskommen

Waskommen zijn voor personen die geen warm gevoel krijgen bij een standaard wastafel. Wilt u iets bijzonders, iets anders dan dat de rest van Nederland al in de badkamer heeft? Dan bent u klaar voor een waskom in uw badkamer. Sanitaireiland heeft een groot assortiment waskommen van o.a.  Villeroy & Boch en SaniPearl. Alle waskommen die u bij Sanitaireiland kunt kopen zijn een lust voor het oog.

Een waskom heeft net als een wastafel een belangrijke functie in uw badkamer.U en de rest van het gezin maakt minimaal twee keer per dag intensief gebruik van de waskom. Handen wassen, tanden poetsen, scheren, met make-up opmaken, noemt u maar op. De waskom moet om die reden niet alleen een mooi design hebben, maar moet vooral functioneel zijn.

 


Waskom op een wastafelblad

Een waskom wordt anders geïnstalleerd dan een wastafel. Een waskom wordt altijd gemonteerd op een wastafelblad. Dit kan ook het topblad van uw badkamermeubel zijn, als een los wastafelblad dat met beugels aan de muur gemonteerd is. Houdt er wel rekening mee dat er altijd een sifon onder komt.

 


Welke wastafelkraan kan er bij een waskom?

Bij een waskom heeft u keuze uit twee type wastafelkranen. Zo kunt u kiezen voor een hoge wastafelkraan of inbouw wastafelkraan. Het verschil tussen deze twee type badkamerkranen is dat een hoge, ook wel verhoogde wastafelkraan genoemd, op het wastafelblad wordt gemonteerd. U kunt ook kiezen voor een inbouw wastafelkraan, dan zit de kraan in de muur achter de waskom in de muur gebouwd. Het maakt niet uit welk type wastafelkraan u kiest, bij Sanitaireiland heeft u in beide gevallen genoeg keus. En zijn wij er zeker van dat u de kraan kunt vinden die het beste past bij al uw wensen.

 


Welke vorm, materiaal en maat waskom kiest u?

Bent u op zoek naar een ronde waskom, ovale waskom, rechthoek waskom of vierkante waskom? Sanitaireiland heeft verschillende soorten waskommen. Door de verschillende materialen en kleuren van waskommen en wastafelbladen kunnen er prachtige combinaties worden gemaakt. Waardoor een waskom er niet alleen prachtig, maar ook bijzonder uitziet in uw badkamer. Het is de eyecatcher van uw badkamer.

 


Door de combinatie van een waskom met een wastafelblad, past een waskom in iedere badkamer stijl. Met de kleur van het wastafelblad zorgt u dat het een geheel vormt met uw badkamer. Zo past een waskom goed in een landelijke badkamer, maar komt hij ook goed tot zijn recht in een klassieke en moderne badkamer.

 


Heeft u de waskom voor uw badkamer gevonden? Dan kunt u hem direct online kopen bij Sanitaireiland. Mocht u er toch nog niet helemaal uit zijn, welke waskom het moet gaan worden? U bent van harte welkom in onze badkamer showroom in Maurik. Wij helpen u daar graag verder met het maken van de juiste keuze.