Vrijstaande baden

Vrijstaande baden worden steeds populairder, niet alleen in de badkamer, maar ook in de slaapkamer, als een zogenoemde bad-slaapkamer. Doordat een vrijstaand bad steeds populairder wordt in de badkamer en slaapkamer, zijn er steeds meer bedrijven die inspelen op de wensen van de klant. Tegenwoordig is een vrijstaand bad dan ook verkrijgbaar is veel verschillende afmetingen, vormen, materialen en kleuren. 

Vrijstaand bad kopen

Wij hebben een groot assortiment vrijstaande baden, in allerlei vormen en maten. Een vrijstaand bad kunt u online kopen bij Sanitaireiland. Een bad dat vrij staat in uw badkamer is prachtig en zorgt voor een ruimtelijk effect in uw badkamer en/of bad-slaapkamer. Maar wat zijn nou daadwerkelijke belangrijke punten waar u op dient te letten bij het kopen van een vrijstaand bad?

 

 

Ruimte in uw badkamer

Allereerst is het van belang om te meten en weten of u genoeg ruimte heeft voor een vrijstaand bad. Beschikt u over een kleine badkamer waarin het al moeilijk is om een standaard ligbad te plaatsen? Dan zal een vrijstaand bad waarschijnlijk geen optie zijn voor uw badkamer. Des al niet te min zien wij het vrijstaande ligbad steeds populairder worden, ook bij de badkamers met een gemiddeld vloeroppervlak.

 

 

Acryl en Solid Surface vrijstaand ligbad

Een vrijstaand bad gemaakt van Acryl staat bekend om een glad en poriënvrij oppervlakte. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om een koud bad in te stappen, want een vrijstaand bad gemaakt van Acryl zal warm aanvoelen. Een acryl vrijstaand ligbad heeft veelal een hoogglans witte afwerking. Een andere optie is om te kiezen voor een Solid Surface vrijstaand bad. Dit is een zeer kostbaar en hoogwaardig materiaal. Solid Surface is geen glanzend materiaal. Een Solid Surface vrijstaand bad oogt mat wit en is werkelijk een plaatje om te zien.

 

 

Sanitaireiland heeft een groot assortiment vrijstaande ligbaden. Veel van deze baden zijn direct uit voorraad leverbaar en worden compleet afgeleverd met bad afvoer. Als u kiest voor een vrijstaand ligbad, kiest u voor design in uw badkamer. Door te kiezen voor een vrijstaand bad, creëert u veel rust en ruimte in uw badkamer. Een vrijstaand kopen kan online bij Sanitaireiland. Twijfelt u nog of wilt u misschien even proef komen liggen? Neem dan contact op met ons, of kom eens langs in onze 3000m² grote badkamer showroom in Maurik.