0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Grohe Kranen

A-merk kranen

Een Grohe kraan kopen voor uw bad, douche of badkamermeubel? Wij van Sanitaireiland helpen u maar al te graag. Grohe, het A-merk, kennen we eigenlijk allemaal. Grohe is al jarenlang marktleider op het gebied van badkamerkranen. Elk gezin heeft ooit wel eens een populaire Grohe douchekraan in zijn badkamer gehad.

Grohe doucheset

Op zoek naar een Grohe doucheset? Wij hebben een groot aantal Grohe douchekranen in onze webshop staan. Als u kiest voor een douche van Grohe, weet u zeker dat u voor topkwaliteit kiest. Grohe kent een zeer breed assortiment douchekranen, of het nu gaat om een Grohe thermostaatkraan of een regendouche, Grohe kan aan vrijwel elke eis voldoen. Sinds een aantal jaar is Grohe zich ook meer gaan richten op de inbouw douchekranen. Ook de Grohe inbouwkraan is te koop bij Sanitaireiland. De meest verkochte series van Grohe zijn de Grohe Grohterm 2000 en Grohe Grohterm 1000.

Grohe badkraan

Naast de Grohe doucheset, zijn ook de Grohe badkranen te koop bij Sanitaireiland. Grohe kent een zeer breed assortiment aan mengkranen en thermostaat kranen voor uw bad. Of u nu op zoek bent naar een goedkope badkraan, of design badkraan, u zult slagen als u voor Grohe kiest.

Grohe wastafelkraan

Een Grohe wastafelkranen kennen we eigenlijk allemaal wel. Sinds de opkomst van de wastafelkranen, is Grohe niet meer weg te denken van uw wastafel. Een Grohe wastafelkraan is van goede kwaliteit en ook nog is zeer betaalbaar. Grohe heeft een groot assortiment goedkope mengkranen voor elke wastafel.

Grohe kraan kopen

In onze showroom vindt u een groot assortiment Grohe douchsets, badkranen en wastafelkranen. Met ruim 3000m² beschikt Briljant Sanitair in Maurik over de grootste badkamer showroom van Nederland. In onze sanitair showroom hebben wij een groot aantal Grohe kranen opgesteld staan.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact