0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden van de site

Het gebruik van sanitaireiland.nl is onderworpen aan de hierna opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen. De algemene voorwaarden kunnen altijd zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

Gebruik

Ondanks dat er voortdurend zorg en aandacht wordt besteed aan sanitaireiland.nl, kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Als de op verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. Sanitaireiland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van sanitaireiland.nl of via sanitaireiland.nl ter beschikking gestelde informatie.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Sanitaireiland geeft dan ook geen garantie voor de inhoud en toegankelijkheid van de betreffende websites en aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

Copyright

U heeft het recht om de informatie op sanitaireiland.nl te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van informatie is altijd schriftelijke toestemming nodig. Over de reproductie van informatie kunt u contact opnemen met Sanitaireiland.

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact