0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Sealskin Badkamers en sanitair

Oplossingen voor elke badkamer

Sealskin is met recht een groot A-merk binnen de sanitair branche. Door hun jarenlange ervaring en kennis, heeft Sealskin een heel groot en breed assortiment aan producten opgebouwd. Waar het ooit begon met de verkoop van “gesealde” leren douchegordijnen, (daar komt dan ook de merknaam Sealskin vandaan), bestaat het assortiment van Sealskin tegenwoordig uit veel meer verschillende sanitair producten.

Het assortiment van Sealskin bestaat vandaag de dag voornamelijk uit; baden, whirlpool baden, douchedeuren, douchewanden, douchecabines, douchebakken, douchegordijnen en badkamer accessoires. Het Sealskin assortiment is zo groot en breed dat Sanitaireiland voor de meeste badkamer situaties wel een Sealskin oplossing kan vinden.

Doordacht ontwerp en design

Alle sanitair producten van het A-merk Sealskin, zijn van ontwerp tot definitief product, perfect doordacht en uitgewerkt met de beste materialen en de nieuwste technieken. Als u Sealskin producten bij Sanitaireiland koopt dan weet u dat u hoge kwaliteit sanitair producten koopt, perfect past en er ook nog prachtig uitziet. U zal jarenlang kunnen genieten van de Sealskin producten die u bij Sanitaireiland heeft gekocht.

Bent u opzoek naar een nieuwe douche? Die helemaal van top tot teen voldoet aan uw wensen, waardoor u voortaan echt elke ochtend ontspannen, fris en fruitig begint aan een nieuwe dag. En waar u aan het einde van de dag alle inspanningen van die dag afspoelt. Bij Sanitaireiland kunt u terecht voor de Sealskin Get Wet serie, Sealskin douchedeuren, Sealskin douchewanden en Sealskin douchecabines. Bent u opzoek naar een bad, whirlpool bad of douchebak van Sealskin neemt u dan contact met ons op of kom langs in onze 3000m² grootte showroom.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact