0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Geberit Sanitair

Van wc tot kraan en doucheafvoer

Op zoek naar producten van Geberit? Bij Sanitaireiland kunt u vrijwel het hele assortiment van Geberit kopen. Of het nu gaat om de Geberit Aquaclean 4000 of een Geberit inbouwreservoir, wij helpen u graag verder.

Geberit Aquaclean

Geberit staat natuurlijk bekend om de Aquaclean serie. Binnen deze serie vallen ook de luxe Geberit wc’s. Deze toiletten worden ook wel douche wc’s genoemd. Het meest bekende model is de Geberit Aquaclean 4000, een betaalbare douche wc. Verder heeft Geberit haar assortiment flink uitgebreid met o.a. de Geberit Aquaclean 5000, AquaClean Sela en AquaClean Mera douche wc. Één ding is zeker, met een Geberit wc haalt u topkwaliteit en maximaal comfort in huis.

Geberit inbouwreservoir

Geberit is specialist op het gebied van inbouwreservoirs. Sanitaireiland combineert haar complete toiletten veelal standaard met een Geberit inbouwreservoir. De meest verkochte Geberit inbouwreservoirs zijn de Geberit UP100 en de duofix UP320. Het prettige is dat een Geberit inbouwreservoir in hoogte verstelbaar is. Als u wat langer bent of wat moeilijker kan bukken en u daarom de wc liever wat hoger heeft hangen, kan dit bij installatie makkelijk worden bepaald. Vrijwel elke wc kan gecombineerd worden met een inbouwreservoir van Geberit.

Geberit bedieningspaneel

Vanzelfsprekend bieden wij ook alle beschikbare bedieningspanelen van Geberit aan. Een populair Geberit bedieningspaneel is de Geberit Sigma 20. Een bedieningspaneel voor uw toilet is een belangrijke keuze voor de afwerking van uw toilet. Vindt u een wit bedieningspaneel mooi? Of gaat u liever voor een verchroomde bedieningspaneel?

Geberit is het perfecte merk als u op zoek bent naar een topkwaliteit inbouwreservoir met bijpassend bedieningspaneel, toiletpot of douche wc. Wilt u een Geberit wc of toilet inbouwreservoir liever in het echt bewonderen? Dat kan in onze 3000m² grote badkamer showroom, Briljant Sanitair in Maurik. Wij hebben een viertal douche wc’s opgesteld staan, waaronder de van Geberit Mera en Sela . U kunt de douche wc’s testen en misschien wel direct een keuze maken.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact