0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Villeroy & Boch Sanitair

Badkamer & Wellness producten

Villeroy & Boch het grote A-merk waar we allemaal weleens van hebben gehoord. Al decennialang is Villeroy & Boch actief in het sanitair. Al 19 jaar is Sanitaireiland dealer van Villeroy & Boch en dat willen we graag nog heel lang vol houden. Bent u op zoek naar sanitair van Villeroy & Boch? Wij van Sanitaireiland helpen u graag verder.

Villeroy & Boch Subway en Subway 2.0

De Subway en Subway 2.0 zijn op dit moment de meest populaire series van Villeroy & Boch en te koop bij Sanitaireiland. Binnen deze serie vallen verschillende sanitair producten. Het meest verkochte product is de Villeroy & Boch Subway 2.0 wc. Dit toilet is erg populair en verkrijgbaar als compact diepspoel toilet met spoelrand en als diepspoel toilet zonder spoelrand. De wc zonder spoelrand is de Villeroy & Boch Subway 2.0 DirectFlush. Verder zijn in de Subway serie verschillende wastafelsverkrijgbaar, zowel met een enkele spoelbak als dubbele spoelbak. Ook deze wastafelbladen zijn al jaren erg populair. Vanzelfsprekend ontbreken bij Sanitaireiland de Subway baden, bidets en douchebakken niet.

Villeroy & Boch O.novo

O.novo is een andere razend populaire serie van Villeroy & Boch voor een gunstige prijs. Met O.novo zorgt u voor creativiteit in uw badkamer. De producten in deze serie zijn onderling te combineren waardoor u de vrijheid heeft om zorgen dat het past binnen de stijl van uw badkamer of toilet. De O.novo serie bestaat uit; wastafels, toiletten, urinoirs, bidets, ligbaden en douchebakken.

Sanitaireiland heeft een breed assortiment met producten van Villeroy & Boch. Of u nu op zoek bent naar het populaire toilet zonder spoelrand, de Subway 2.0 DirectFlush, of een O.novo bad wilt kopen, wij helpen u maar al te graag. Bekijkt u de producten van Villeroy & Boch liever in het echt? Bij Briljant Sanitair, onze badkamer showroom van ruim 3000m², hebben wij een groot aantal baden, wc’s, urinoirs en wastafels van Villeroy & Boch opgesteld staan. Laten u ter plekke adviseren door onze verkoopadviseurs over de verschillende mogelijkheden van Villeroy & Boch.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact