0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Hansgrohe Badkamer kranen en sanitair

Hoge kwaliteit badkranen en douchekranen

Hansgrohe “dat andere merk uit Duitsland’’. Niet te verwarren met het andere grote A-merk Grohe. Hansgrohe is naast Grohe een van de grootste merken in badkamer kranen en sanitair. Als u geen producten heeft van Grohe, dan vaak wel van Hansgrohe.

Al jaren biedt Hansgrohe hoge kwaliteit badkranen en douchekranen aan. Als groen bedrijf, zijn zij er volledig op gericht om op een duurzame manier comfort te bieden via hun producten. Ze werken samen met top designers en garanderen zowel technisch als optisch, de perfecte badkamerkraan oplossing voor iedere gelegenheid.

Hansgrohe collecties; Raindance, Focus, Axor, Metris, Talis kopen

Bent u opzoek naar een specifiek Hans grohe product uit de Raindance, Focus, Axor, Metris of Talis collectie? Bij Sanitaireiland kunt u naast de producten uit deze populaire Hansgrohe collecties ook tal van andere Hansgrohe sanitair kopen.

Door samenwerkingen met ’s werelds beste designers, creëert Hansgrohe constant sanitair dat net een stapje voorloopt op de andere sanitair merken, in zowel techniek als design. Als ambassadeur tussen mens en water maken zij design kranen waarvan het doel is om van uw badkamer een unieke plek te maken.

Comfort, luxe, design en duurzaamheid

Hansgrohe staat voor luxe, design en duurzaamheid. In de productie wordt daarom gekozen voor speciaal geselecteerde materialen, gecombineerd met de beste en nieuwste technologieën en wordt gewerkt met oog voor detail. Om hun kwaliteit te waarborgen krijgt u als u Hansgrohe products bij Sanitaireiland koopt, 5 jaar fabrieksgarantie. Achter ieder Hansgrohe product zit een idee met een verhaal, en aan ieder detail is gedacht.

Of u nu opzoek bent naar een Hansgrohe kraan voor in de badkamer en/of bij het toilet, regendouche, handdouche, douchekop of badkamer accessoires bij Sanitaireiland kunt u het kopen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom, ruim 3000m² badkamer inspiratie.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus

In verband met de tijdelijke lockdown moeten ook wij helaas onze deuren sluiten tot en met 9 februari 2021.

  • Zowel onze winkel als magazijn zijn helaas gesloten. Het is niet mogelijk om goederen af te halen.
  • Voor het maken van afspraken of overige vragen zijn wij telefonisch en per mail goed bereikbaar. Houd wel rekening met de toenemende drukte. U kunt langer in de wacht staan dan wat u van ons gewend bent. Wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te woord te staan.
  • Telefonisch zijn wij bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur – 16.00 uur.

Wij hopen u na 9 februari weer in onze showroom te kunnen ontvangen. Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Bekijk alle maatregelen

Sanitair van de bekendste merken