0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Hansgrohe Badkamer kranen en sanitair

Hoge kwaliteit badkranen en douchekranen

Hansgrohe “dat andere merk uit Duitsland’’. Niet te verwarren met het andere grote A-merk Grohe. Hansgrohe is naast Grohe een van de grootste merken in badkamer kranen en sanitair. Als u geen producten heeft van Grohe, dan vaak wel van Hansgrohe.

Al jaren biedt Hansgrohe hoge kwaliteit badkranen en douchekranen aan. Als groen bedrijf, zijn zij er volledig op gericht om op een duurzame manier comfort te bieden via hun producten. Ze werken samen met top designers en garanderen zowel technisch als optisch, de perfecte badkamerkraan oplossing voor iedere gelegenheid.

Hansgrohe collecties; Raindance, Focus, Axor, Metris, Talis kopen

Bent u opzoek naar een specifiek Hans grohe product uit de Raindance, Focus, Axor, Metris of Talis collectie? Bij Sanitaireiland kunt u naast de producten uit deze populaire Hansgrohe collecties ook tal van andere Hansgrohe sanitair kopen.

Door samenwerkingen met ’s werelds beste designers, creëert Hansgrohe constant sanitair dat net een stapje voorloopt op de andere sanitair merken, in zowel techniek als design. Als ambassadeur tussen mens en water maken zij design kranen waarvan het doel is om van uw badkamer een unieke plek te maken.

Comfort, luxe, design en duurzaamheid

Hansgrohe staat voor luxe, design en duurzaamheid. In de productie wordt daarom gekozen voor speciaal geselecteerde materialen, gecombineerd met de beste en nieuwste technologieën en wordt gewerkt met oog voor detail. Om hun kwaliteit te waarborgen krijgt u als u Hansgrohe products bij Sanitaireiland koopt, 5 jaar fabrieksgarantie. Achter ieder Hansgrohe product zit een idee met een verhaal, en aan ieder detail is gedacht.

Of u nu opzoek bent naar een Hansgrohe kraan voor in de badkamer en/of bij het toilet, regendouche, handdouche, douchekop of badkamer accessoires bij Sanitaireiland kunt u het kopen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom, ruim 3000m² badkamer inspiratie.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact