0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Brauer Kranen & Douchegoten

Badkamer producten in diverse stijlen

Brauer is een specialist in kranen en douchegoten. Dankzij de verschillende productlijnen is er altijd wel een stijl die u aanspreekt.

Hoogwaardige producten

Het Duitse bedrijf Brauer heeft al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van kranen. Zo maken zij badkranen, douchekranen, thermostaatkranen, wastafelkranen en fonteinkranen. Het bedrijf is gevestigd in Noordrijn-Westfalen, West-Duitsland. Vanuit hier produceren en exporten ze hun hoogwaardige badkamerproducten. Deze zijn gemaakt van de beste materialen, zoals rvs. Op alle artikelen geeft Brauer standaard vijf jaar garantie.

Brauer kranen

Brauer heeft kranen voor baden, douches, wastafels en fonteinen. Voor in de badkamer, de toiletruimte of keuken. De kranen zijn samengesteld volgens de hoogste kwaliteitseisen. U heeft de keuze uit verschillende manieren van bediening. Zo zijn er kranen met een hendel, greep of drukknop. Brauer heeft ook inbouwkranen voor het bad, de douche en wastafel. Deze kranen zien er esthetisch uit. Ze zijn namelijk weggewerkt in de muur. De hendel en kraan zitten niet aan elkaar vast, maar lijken uit de muur te komen. Dit geeft uw badkamer of keuken een moderne uitstraling.

Ronde vormen in uw badkamer

Brauer heeft veel producten. Allemaal vallen ze in een productlijn. De elementen binnen zo’n serie hebben allemaal dezelfde uitstraling. Zo is de productlijn Stuttgart te herkennen aan ronde vormen. Alle artikelen uit deze serie zijn cirkelvormig. Zo zijn er ronde douchekoppen en ovale baden. Deze ronde vormen maken dat alle elementen goed met elkaar te combineren zijn. Zo’n eenduidige uitstraling geeft een gevoel van rust in het badkamerinterieur.

Bespaar energie met Coldstart kranen

De Coldstart serie van Brauer heeft niet alleen een goed design, maar is ook duurzaam. Deze kranen beschermen tegen het onnodige gebruik van warm water. Anders dan normale kranen activeert een Coldstart kraan de boiler niet elke keer als u de kraan opent. U krijgt dus volledig koud water. Pas als u bewust kiest voor warm water, slaat de boiler aan. Dat is wel zo milieubewust en zo bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

Een badkamer met strakke vormen

Bent u juist op zoek naar meer strakke vormen voor uw eigentijdse badkamer? Dan is de productlijn Nurnburg van Brauer misschien wel perfect. Deze serie kenmerkt zich door vierkante vormen. Zoals vierkante douchekoppen en rechthoekige baden. Hiermee krijgt uw badkamer een moderne uitstraling.

Douchen en badderen

Brauer maakt douchen en badderen een weldadige ervaring. Want naast een grote keuze aan handdouches, heeft Brauer ook een enorme keuze in regendouches. Zo’n regendouche is een puur genot. Het water komt uit een grote douchekop waardoor u tijdens het douchen het gevoel heeft onder een warme regen te staan. Deze rvs regendouchekoppen zijn er in het vierkant en rond. Voor uw badkamer is er dus altijd wel een geschikte stijl.

Een complete badkamer

Naast kranen, heeft Brauer douchegoten die op een mooie manier in de vloer worden weggewerkt. En met de overige badkamerelementen, zoals douchesets, doucheslangen en wandhouders, maakt u uw badkamer compleet. Voor de producten van Brauer kunt u terecht bij Sanitaireiland. Wilt u ze eerst in het echt zien? Kom dan naar onze badkamer showroom Briljant Sanitair in Maurik. Hier hebben we 3000m² aan badkamerideeën. Inspiratie gegarandeerd!

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact