0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Complete badkamers kopen

Eenvoudig uw perfecte badkamer kiezen

Wilt u een complete badkamer kopen en weet u al hoe uw ideale badkamer eruit moet gaan zien? Of vindt u het juist lastig om zelf een goede combinatie te bedenken? We maken het u makkelijk met ons aanbod complete badkamers waar alles al op en aan zit! 

 

Complete badkamer kopen bij Sanitaireiland

Bij de keuze voor een complete badkamer kiest u voor een stuk gemak. Onze ervaring van de afgelopen 20 jaar is dat het visualiseren van een droombadkamer het meest lastige aspect is bij het aankoopproces van een badkamer. Wij helpen u op weg door tal van complete badkamers te presenteren in uitlopende stijlen en kleuren. De ervaring leert dat dit prettig en besluitvormend werkt bij de keuze voor de stijl van uw complete badkamer.

Creeër uw eigen complete badkamer

U bent vanzelfsprekend niet verplicht om een van de complete badkamers in onze badkamer showroom één op één te kopiëren voor uw badruimte. Vaak komen verschillende producten uit verschillende stijlen samen; het badkamermeubel uit de industriële badkamer, de wandtegel uit de moderne badkamer en het toilet uit de meer basic badkamer. Samen met één van onze sanitair adviseurs gaat u de maatvoeringen bepalen, zodat u weloverwogen een badkamer uitzoekt passend binnen uw wensen en budget. 

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact