Grootste badkamer showroom van Nederland

Sanitaireiland is de badkamerspecialist uit Maurik (vlakbij Tiel). In de grootste badkamer showroom van Nederland met een oppervlakte van ruim 3000m2, vindt je ruim honderd badkamer ideeen en volop inspiratie. U treft er een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen en alle andere benodigdheden voor uw badkamer. Of u nu houdt van basic, modern of klassiek, uw droomkamer vindt u bij Sanitaireiland. Bij ons kan je in alle rust rondkijken. Geen opdringerige verkopers maar gedegen advies en aandacht voor uw wensen.Ontdek de vele badkamer ideeën en voorbeelden


Het uitzoeken van een badkamer is heel persoonlijk, het is een weerspiegeling van smaak. Geen enkele badkamer is hetzelfde. Daarom vinden wij het belangrijk om verschillende opstellingen aan u te laten zien.
 

Adres Garststraat 9b, 4021 AB Maurik (vlakbij Tiel, via snelweg A15 afrit 33)
Telefoonnummer 0344 - 694 440
Emailadre4s  info@sanitaireiland

 

De badkamer showroom met 3000m² aan inspiratie.


In onze webshop kunt u een groot gedeelte van ons assortiment bestellen. Toch merken wij dat veel van onze klanten graag onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen en advies op maat te ontvangen.

Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u op korte termijn te verwelkomen aan de Garststraat 9a te Maurik. Maurik is gelegen in het hart van de mooie Betuwe en snel bereikbaar via snelweg A15 (afrit 33). Graag tot ziens in Maurik!