De grootste badkamer showroom van Nederland vind je in Maurik

Grootste badkamer showroom van Nederland

 

Een badkamer showroom met een oppervlakte van 3000m². Hiermee is Sanitaireiland zelfs de grootste badkamer showroom van ons land! En daar zijn we trots op. Het is namelijk onze missie om u te helpen bij het vinden van uw droombadkamer. Want wij weten als geen ander dat de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos zijn. Daarbij komt dat een badkamer uitzoeken persoonlijk is; het is een weerspiegeling van smaak. En het is geen kleine aankoop; met een badkamer doet u zo tien jaar – als het niet langer is.

 

Bezoek onze 3000 m2 grote sanitair showroom in Maurik

Onze badkamer showroom heeft ruime openingstijden met regelmatig koopzondagen. U vindt ons in Maurik, vlakbij Tiel. Maurik is gelegen in het hart van de mooie Betuwe en is snel bereikbaar via snelweg A15 (afrit 33). Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u op korte termijn te verwelkomen aan de Garststraat 9a te Maurik. Graag tot ziens in de grootste badkamer showroom van Nederland!

 

Adres Garststraat 9b, 4021 AB Maurik (vlakbij Tiel, via snelweg A15 afrit 33)
Telefoonnummer 0344 - 694 440
Emailadre4s  info@briljantsanitair.nl 

 

Ontdek jouw persoonlijke sanitair smaak

Een groot gedeelte van ons assortiment kunt u in onze online shop bestellen. Maar vaak is een plaatje niet genoeg. U wilt ervaren hoe groot die inloopdouche daadwerkelijk

is; of dat toilet er in het echt ook wel zo modern uitziet; of dat bad eigenlijk wel lekker ligt. Bij Sanitaireiland willen we niets liever dan dat u honderd procent zeker bent over uw aankoop. Daarom verwelkomen we u graag in onze badkamer showroom. U zult zien dat u op ons ‘eiland’ met sanitair – door te zien, voelen en vergelijken – al snel uw persoonlijke smaak ontdekt.

 

Badkamerinspiratie

Onze grote showroom biedt volop sfeerimpressies en badkamerinspiratie. Want geen enkele badkamer is hetzelfde. Met ruim honderd badkamerideeën vindt u uw droomkamer gegarandeerd – wat uw stijl ook is. Basic, modern of klassiek… U bekijk in de showroom verschillende opstellingen. Complete badkamers, badkamermeubels, inloopdouches, vrijstaande baden, toiletten en kranen. En onderschat ook niet wat een tegel doet voor uw badkamer. In de tegelshop in onze showroom kunt u daarom een tegel zien, voelen en ervaren. Wist u dat een grote tegel een kleine badkamer ruimer doet lijken?

 

Advies van ervaren verkoopadviseurs

In onze badkamer showroom bent u altijd welkom – met of zonder afspraak. Bij ons kunt u in alle rust rondkijken. Maakt u van tevoren een afspraak, dan denkt een ervaren verkoopadviseur met u mee. Deze professionals kennen de collecties als geen ander. Ze hebben aandacht voor uw wensen en geven gedegen advies. Komt u zonder afspraak en wilt u toch graag een verkoopadviseur spreken? Dat kan! Misschien moet u eventjes wachten, maar natuurlijk staat de koffie in dit geval klaar.

 

Bekende badkamermerken

Zowel in onze online shop als in onze badkamer showroom vindt u volop bekende merken. Bette, Brauer, Duravit, Geberit, Grohe en Villeroy & Boch… Het is slechts een kleine greep uit de badkamermerken die u bij ons kan kopen. Bij elk van deze merken bent u gegarandeerd van kwaliteit en design.