Kranen

ACTIE - Gratis mengkraan bij aanschaf badkamermeubel

Bent u op zoek naar een nieuwe kraan voor in uw badkamer of toiletruimte? Bij Sanitaireiland heeft u genoeg keus in verschillende badkamerkranen. Ons assortiment badkamerkranen bestaat uit badkranen, douchekranen, wastafelkranen, bidetkranen, fonteinkranen en stopkranen. We leggen u onderaan deze pagina graag uit waar welke badkamerkraan voor gebruikt wordt.

Badkraan

Om water in uw bad te kunnen laten lopen heeft u een badkraan nodig. Wat voor een badkraan het wordt is aan u. Bij ons kunt standaard opbouw badkranen, inbouw badkranen, badrandkranen en vrijstaande badkranen kopen.

 


Douchekraan

Bent u op zoek naar een kraan voor in uw douche? Sanitaireiland heeft een groot en breed assortiment verschillende soorten douchekranen van verschillende bekende en minder bekende A-merken, zoals; Hotbath, Grohe, Brauer, Hansgrohe en Kludi.
De categorie douchekranen bestaat uit de standaard opbouw douchekranen en inbouw douchekranen. Opbouw douchekranen worden op de wand geplaatst. Bij inbouw douchekranen wordt al het leidingwerk netjes in de wand weggewerkt. Bij een inbouw douchekraan komen alleen de knoppen uit de wand, dit maakt een inbouwdouche kraan erg onderhoudsvriendelijk. Beide type douchekranen zijn bij Sanitaireiland in verschillende vormen, uitvoeringen en design te koop.

 

 

Wastafelkraan

Een wastafelkraan is onmisbaar in uw badkamer. Zoekt u een wastafelkraan voor op uw wastafel? Dan kunt u kiezen voor een 1 gats wastafelkraan, 2 gats wastafelkraan, of 3 gats wastafelkraan. Heeft u een opbouw wastafel of waskom op een wastafelblad staan dan is het misschien beter om voor een verhoogde wastafelkraan te kiezen. Wilt u helemaal geen opbouw wastafelkraan dan hebben wij speciaal voor ook genoeg keuze aan verschillende Grohe, Hotbath en Brauer inbouw wastafelkranen.

 

 

Bent u op zoek naar een bidetkraan, stopkraan, of fonteinkraan voor bij uw fontein op het toilet? Ook deze badkamerkranen kunt u bij Sanitaireiland kopen.

 

 

Meer informatie over de verschillende soorten badkamerkranen vindt u in de categorie van dat type kraan.

 

 

Naar wat voor badkamerkraan u ook op zoek bent, u zult de badkraan, douchekraan, wastafelkraan, bidetkraan, fonteinkraan, of stopkraan die aan al wensen voldoet kunnen vinden in onze webshop. Ook diverse kraan toebehoren kunt u bij ons kopen. Heeft u nog vragen over een bepaalde kraan, of kunt u de badkamerkraan van uw dromen toch niet vinden in onze webshop, neemt u dan contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze showroom, de grootste badkamer showroom van Nederland. Hier hebben we tal van kranen voor in uw badkamer opgesteld staan, zodat u deze kunt bekijken.

 

Badkamerkranen bij Briljant Sanitair in Maurik