Badkamermeubels

ACTIE - Gratis mengkraan bij aanschaf badkamermeubel

Een badkamermeubel wordt ook wel een badmeubel genoemd. Een badkamermeubel is omdat vaak een van de grootste producten in uw badkamer, ook wel de eyecatcher van uw badkamer. Het badkamermeubel wordt dagelijks intensief, minimaal twee keer op een dag, door iedereen van het gezin gebruikt. Daarom moet het badkamermeubel er niet alleen mooi uitzien, maar ook een praktische indeling hebben, die precies aan al uw wensen voldoet. 

Badkamermeubel kopen

Het juiste badkamermeubel kopen kan best lastig zijn. Wij van Sanitaireiland helpen u graag bij het zoeken naar het badkamermeubel dat aan al uw wensen voldoet.

 

 

Badkamermeubel wensen

Om het badmeubel van uw dromen te vinden, is het allereerst belangrijk dat u duidelijk weet aan welke eisen uw badkamermeubel moet voldoen. Zoekt u een badkamermeubel voor een grote of kleine badkamer? Bij een meubel voor een kleine badkamer zal u de breedte van het meubel belangrijker vinden, dan wanneer u naar badkamermeubel zoekt voor een grote badkamer. U zult het dan leuker vinden dat het meubel het ruimtelijke gevoel van uw badkamer versterkt. Verder is het belangrijk dat u weet wat voor type badkamermeubel u wilt. Bij Sanitaireiland vindt u hangende, staande, ondiepe, hoge en lage badkamermeubels. Afsluitend dient u te bepalen wat voor soort wastafel u wilt; een kunstmarmer wastafelblad, keramisch, natuursteen, of misschien wilt u liever met een opbouw waskom werken.

 

 

Badmeubelset

Wilt u bij uw badkamermeubel een bijpassende badkamerspiegel of badkamer spiegelkast? Bekijkt u dan de categorie badmeubelsets. Een badmeubelset bestaat uit een wastafelonderkast, wastafel en een badkamerspiegel of badkamer spiegelkast.

 

 

Houten badkamermeubels

Een houten badkamermeubel kopen? Woodline is onze eigen serie houten badkamer meubelen. Al onze houten badkamermeubels zijn gemaakt van FSC gecertificeerd, massief eikenhout. Opzoek naar een badkamermeubel van hout, maar dan het liefst met specifieke afmetingen? Bij Sanitaireiland kunt u het badkamermeubel op maat laten maken zodat dit aan al uw wensen voldoet.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk badkamermeubels, of wilt u inspiratie opdoen? U bent van harte welkom om een groot assortiment badkamermeubelen, badkamerspiegels en badkamer spiegelkasten te bekijken bij Briljant Sanitair in Maurik. Met 3000m² showroom zijn wij de grootste badkamer showroom van Nederland. Met ruim 100 badmeubel opstellingen, slaagt iedereen hier in het kiezen van een badkamermeubel.