Badkamerspiegels

Badkamerspiegels zijn in vele soorten, vormen en afmetingen bij Sanitaireiland te koop. De badkamerspiegel heeft een belangrijke functie in de badkamer, of het nu is om uzelf op te maken, te scheren, of om uw tanden te poetsen. Al deze handelingen gaan nu eenmaal makkelijker als u in een spiegel kunt kijken.

Functie van de badkamerspiegel

De badkamerspiegel is veelal een groot object in uw badkamer. Het is daarom extra belangrijk dat u de juiste badkamer spiegel kiest voor uw badkamer. Een badkamerspiegel moet niet alleen functioneel zijn, maar moet een badkamer ook groter laten lijken.

 

 

De juiste badkamerspiegel kiezen

Om het u makkelijker te maken bij het kiezen van de juiste spiegel voor uw badkamer, geven wij van Sanitaireiland graag een aantal tips, waarmee u rekening dient te houden tijdens het aankoopproces van een badkamerspiegel.

 

 

Wat is het ideale formaat badkamerspiegel voor uw badkamer?

Houd bij het kopen van een badkamerspiegel rekening met het formaat van uw badkamer. Heeft u een kleine badkamer dan is een grote spiegel meestal geen goed idee. Badkamerspiegels zijn veelal verkrijgbaar vanaf 60cm tot en met 200cm.

 

 

Zoek een badkamerspiegel die past bij de stijl van uw badkamer

Hou rekening met de stijl van uw badkamer. Het is belangrijk dat de badkamer spiegel goed past bij de kleuren die in de badkamer zijn gebruikt.

 

 

Kan de badkamerspiegel makkelijk worden schoongemaakt?

Een badkamerspiegel moet makkelijk schoon te maken zijn. De badkamerspiegels die u bij ons kunt kopen, zijn van hoge kwaliteit en bij het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen, makkelijk en goed schoon te houden.

 


Spiegelverlichting en spiegelverwarming

Bij Sanitaireiland zijn er ook badkamerspiegels te koop die zijn voorzien van spiegelverlichting en/of spiegelverwarming. Meestal is de verlichting ingebouwd in de spiegel, maar soms wordt de verlichting net boven de spiegel gemonteerd. Het grote voordeel van spiegelverwarming is dat de spiegel niet zal condenseren. Want zeg nou zelf, hoe vervelend is het als u onder een warme douche vandaan komt, in de spiegel wilt kijken, maar deze beslagen is?

 

 

Heeft u een badkamerspiegel in onze webshop gezien die geen spiegelverlichting en/ of spiegelverwarming heeft? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze grote badkamer showroom in Maurik. Dan kijken we graag met u naar een oplossing. Spiegelverwarming en spiegelverlichting is veelal ook los te koop.

 

Tip: Sluit de spiegelverwarming aan op de lichtschakelaar van de badkamer. Hierdoor wordt de spiegel niet continue verwarmd en bespaard u stroom.