Houten badkamermeubels

Lijkt het u mooi om een houten badkamermeubel in uw badkamer te hebben? Bij Sanitaireiland is op het gebied van houten badkamermeubels zo goed als alles mogelijk.

SaniPearl Wood-Line

Sanitaireiland heeft een eigen serie met houten badkamermeubels, SaniPearl Wood-Line. Dit zijn badkamermeubels van hout met een hoge kwaliteit in verschillende maten en uitvoeringen.

 

 

Badkamermeubel op maat

Handgemaakte badkamermeubels van eikenhout

Op zoek naar een meubel voor die lastige nis in uw badkamer? Een prachtig wastafelblad op het oog alleen geen passende onderkast? De grootste badkamer showroom, Briljant Sanitair biedt u het maatwerk badkamermeubel programma Wood-Design. Badkamermeubels volledig handgemaakt, vervaardigd van Slavonisch eikenhout.

 

 

Verschillende kleurstellingen houten badkamermeubels

Het Wood-Design programma voor badkamermeubels dat wij u bieden wordt volledig met de hand gemaakt door ambachtelijke meubelmakers. Deze badkamermeubels zijn vervaardigd uit; FSC gecertificeerd, massief eikenhout en worden met een doorlopende lamel afgewerkt. U heeft hier tevens de mogelijkheid de doorlopende lamel te laten borstelen. De badkamermeubels binnen dit maatwerk programma zijn verkrijgbaar in de kleuren; Smoked Oak, White Oak, Vintage Oak, Black Oak en Purple Oak.

 


Wood-Design badkamermeubels zijn er in verschillende kleurstellingen

 

 

Binnen dit maatwerk badkamermeubel programma zijn er oneindig veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een passende onderkast laten maken bij het wastafelblad dat u zo mooi vindt. Verder kunt u er ook voor kiezen om een meubel uit onze basisserie, het SaniPearl Wood-Line programma dat u terug vindt op onze website, in een andere kleurstelling of maatvoering te laten maken. Samen met één van onze verkoopmedewerkers bespreekt u al uw wensen. Onze verkoopmedewerker zorgt voor een plan op ‘maat’ waarin al uw wensen worden opgenomen.

 

 

Advies op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk houten badkamermeubels? Heeft u vragen over onze houten badkamermeubels, SaniPearl Natural Wood of op maat gemaakte badkamermeubels Wood-Design? Neemt u dan contact met ons op of kom eens kijken in onze 3000m² grote badkamer showroom te Maurik. Onze badkameradviseurs geven u graag advies op maat.

 

Wood-Design badkamermeubels kunt u in onze showroom komen bekijken