Douches

Wilt u een nieuwe douche kopen, omdat de huidig douche in uw badkamer toe is aan vervanging? Tijdens deze zoektocht komt u voor veel keuzes te staan. Een douche kopen is een uitdaging die Sanitaireiland graag met u aangaat.

Douche kopen

Wilt u een douche gaan kopen, maar bent u er nog niet uit of het een douchedeur, inloopdouche, of douchecabine moet gaan worden? Tegenwoordig onderscheiden we drie soorten doucheopstellingen; een douchedeur, een douchewand, ook wel een inloopdouche genoemd en een douchecabine. Valt uw doucheruimte in een nis? Dan zal de keuze voor een douchedeur zeer waarschijnlijk zijn. Douchedeuren zijn er in veel verschillende varianten. Voor elke nis kunt u een passende douchedeur kopen. Wilt u alles lekker ruimtelijk en overzichtelijk houden? Kies dan voor een inloopdouche. Wij hebben douchewanden in allerlei soorten glas en verschillende maatvoeringen. Als u voor de meest praktische oplossing wilt gaan, adviseren wij om te kiezen voor een douchecabine. Een cabine is afgesloten en zorgt er daarom voor dat er vrijwel geen spatwater in uw badkamer terecht komt.

 

 

Douchebak

We zien het steeds minder, maar uiteraard kunt u nog steeds een douchebak kopen. Douchebakken zijn er in allerlei vormen en maatvoeringen. Wij adviseren altijd om eerst een keuze te maken voor een douchecabine of douchewand en daaropvolgend een passende douchebak te zoeken.

 

 

Sunshower

Met een Sunshower in uw douche gaat u voor maximaal comfort in de badkamer. Door een Sunshower kunt u tijdens het douchen genieten van zonlicht (UV) en infrarood. Buiten het feit dat dit ontzettend goed is voor uw spieren, krijgt u ook nog is een gezonde tint.

 

 

Douchegarnituur

De laatste stap is het kopen van douchegarnituur. Tegenwoordig worden veel badkamers voorzien van een regendouche. Maar u kunt bij Sanitaireiland als u dat liever heeft ook kiezen voor een douchestang met een grote handdouche. Ons assortiment regendouches en douchesets is enorm groot, wij zijn ervan overtuigd dat u een keuze zult kunnen maken.

 

 

Wilt u liever een nieuwe douche kopen in een sanitair winkel? Komt u dan eens kijken bij Briljant Sanitair in Maurik. Met 3000m² showroom de grootste badkamer showroom van Nederland. Hier vindt u een enorm aanbod in douchedeuren, inloopdouches, douchecabines, douchebakken, douchegarnituur en kunt u de Sunshower testen.