Douchebakken

Op zoek naar een douchebak? Een douchebak kopen is niet meer zo saai als vroeger. De nieuwe, lage douchebak, is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.

U kunt zowel een douchewand als douchecabine op een douchebak plaatsen. De vorm van uw douchecabine of inloopdouche is bepalend voor de vorm van uw douchebak. Daarnaast is het belangrijk om goed te kijken of de afmeting van uw douchecabine overeenkomt met de douchebak.

 

 

Er zijn drie vormen douchebakken; vierkant, rechthoek en kwartrond. Tegenwoordig is de lage douchebak erg in trek. Vroeger had de douchebak een suf imago, omdat deze meestal erg hoog en lomp was. Hedendaags is er voor elke moderne of landelijke badkamer wel een mooie design douchebak te vinden.

 

 

Zoekt u een passende douchewand voor uw douchebak? Neem dan een kijkje het uitgebreide assortiment inloopdouches en stel de luxe douche van uw dromen samen. Heeft u toch liever een douchecabine in uw badkamer? Sanitaireiland heeft ook een breed assortiment aan douchecabines, passend op veel verschillende douchebakken.

 

 

Douchebak kopen

Heeft u al een keuze kunnen maken en wilt u online een douchebak kopen? Vergeet dan niet goed te kijken of de douchebak afvoer en douchebak poten meegeleverd worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u deze er los bij te bestellen.

 

 

Heeft u de juiste douchebak nog niet gevonden? Komt u dan eens langs bij Briljant Sanitair in Maurik. Met 3000m² showroom de grootste badkamer showroom van Nederland. Met goed advies en inspiratie kunt u hier de juiste douchebak alsnog kopen.