Douchecabines

Als u op zoek bent naar een douchecabine, zit u goed bij Sanitaireiland. Wij hebben een breed assortiment douchecabines, waarvan een groot gedeelte direct uit voorraad geleverd kan worden. 

Douchecabine kopen

Een douchecabine kopen is niet eenvoudig, u moet rekening houden met verschillende dingen. Wij adviseren u om eerst na te meten welk formaat douche u kwijt kunt. Een volgende stap is om te bepalen welke vorm douchecabine u mooi vindt. Heeft u een strakke badkamer? Kies dan voor een vierkante douchecabine. Bijvoorbeeld een douchecabine 90x90 of een douchecabine 100x100. Heeft u een grote badkamer dan zal een rechthoek douchecabine een strakke badkamer helemaal afmaken.

 


Gaat u liever voor iets anders? Dan kunt u ook nog de keuze maken voor een vijfhoek of kwartrond douchecabine. Een kwartronde douchecabine is erg praktisch als uw een kleine badkamer heeft. Door de ronding in de deur van de douchecabine, komt de douche minder ver uw badkamer in.

 

 

Een volgende stap is de keuze voor het type douchedeur. Wilt u gebruik maken van een schuifdeur, draaideur of misschien wel twee deuren? Afsluitend kunt u als u niet van helder glas houdt kiezen voor een speciaal glassoort en kunt u de kleur van het douchecabine profiel bepalen. Als u dan nog op zoek bent naar een douchebak, moet u niet vergeten een kijkje te nemen in ons douchebakken assortiment.

 


Heeft u uw douchecabine in onze webshop kunnen vinden? Dan kunt u ook de douchecabine kopen bij Briljant Sanitair in Maurik. Met 3000m² showroom de grootste badkamer showroom van Nederland. Hier helpen wij u graag de juiste keuze te maken tussen een vierkante, rechthoekige, vijfhoek en een kwartronde douchcabine.