Douchewanden

Bij de het woord douchewanden, denkt u natuurlijk gelijk aan inloopdouches. Sinds een aantal jaar is de inloopdouche niet meer weg te denken uit de nieuwe badkamer. Onder douchewanden vallen ook zijwanden, veelal gecombineerd met een losse douchewand, en badwanden.

Douchewand kopen

Een douchewand kopen is relatief eenvoudig en vooral heel leuk. Het belangrijkste is om te bepalen welk formaat inloop douchewand u kwijt kunt in uw badkamer. Inloopdouches zijn verkrijgbaar vanaf 50cm tot wel 140cm, of zelfs groter. Als u eenmaal de maatvoering heeft bepaald, kunt u kiezen uit allerlei verschillende glassoorten. Verder kunt u kiezen voor een inloopdouche met- of zonder profiel. Het voordeel van een profiel loze inloopdouche, is dat u minder hoeft schoon te maken. Kortgezegd; heel veel mogelijkheden om uw droom douchewand uit te kiezen. Als u op de categorie inloopdouches klikt, gaan wij u helpen in uw keuze voor de juiste inloop douchewand.

 

 

Zijwand

Een douche zijwand wordt meestal in combinatie met een inloopdouche gekocht. De zijwand wordt gekoppeld aan de inloopdouche. Het voordeel van een zijwand aan uw douchewand, is dat er minder water uw badkamer in spettert.

  

 

Badwand

Douchen in uw bad zonder dat uw badkamer helemaal nat wordt? Kies dan voor een douchewand op uw bad, ook wel een badwand genoemd. Badwanden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten en vormen. Wij zijn u graag van dienst bij de zoektocht naar de juiste douchewand voor uw bad.

 

 

Wilt u de douchewand voor uw badkamer kopen in een sanitair winkel? Komt u dan eens kijken bij Briljant Sanitair in Maurik. Met 3000m² showroom de grootste badkamer showroom van Nederland. Hier kunt u meerdere inloopdouches, zijwanden en badwanden kijken en laten we u graag alle mogelijkheden met de douchewanden zien.