Inloopdouches

Bent u op zoek naar een inloopdouche? Een eenvoudige, makkelijk te onderhouden en ruimtelijke oplossing voor uw douche? Dan bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres. Door ons brede assortiment inloopdouches en professioneel advies slaagt u er zeker in om de inloopdouche die aan al uw wensen voldoet online te kopen. 

Een inloopdouche, ook wel douchewand genoemd, zorgt voor een luxe douche en laat u uw badkamer ruimer ogen. Een inloopdouche is eenvoudig te monteren. Door het plaatsen van een enkele glazen douchewand die u stabiliseert met een stabilisatiestang, creëert u snel een deels afgesloten douche. Dit kan zowel in een hoek, als vrijstaand. Inloop douchewanden zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten uitvoeringen, van verschillende soorten glas tot verschillende vormen, waardoor verschillende inloopdouche ruimtes gemaakt kunnen worden.

 

 

In een inloopdouche wordt de vloer in de meeste gevallen mee betegeld, waardoor een vloeiende overgang gemaakt wordt tussen de douche en de rest van de badkamer. Voor de afwatering wordt in dit geval gebruikt gemaakt van een douchegoot, die verwerkt wordt in de tegels. Als tegenoptie hiervoor kan gekozen worden voor een platte douchebak, die vrijwel gelijkvloers kan worden ingebouwd. Hiermee behoudt u de makkelijke doorloop, maar heeft u wel een duidelijk scheiding tussen de doucheruimte en de rest van de ruimte.

 

 

Doordat inloopdouche van glas is gemaakt, behoudt u met een inloopdouche het ruimtelijke gevoel van uw badkamer. Door het ontbreken van een drempel of opstapje, is de inloopdouche ideaal voor kinderen of mensen die slecht ter been zijn. In tegenstelling tot een douchecabine met diepe bak, is de inloop douchwand een zeer compacte oplossing, die daarnaast ook erg makkelijk in onderhoud is.

 

 

Door het grote assortiment aan inloop douchewanden in diverse afmetingen en uitvoeringen, en het ruime aanbod in verschillende soorten bevestigingen, zowel aan de muur als aan het plafond, is er voor iedere badkamer een perfecte inloopdouche te creëren! Als u nog geen keuze heeft kunnen maken voor de juiste inloopdouche wand, nodigen wij u graag uit in onze 3000m² showroom, de grootste badkamer showroom van Nederland. Wij hebben tal van inloop douchewanden opgesteld staan, zodat u ze allemaal uit kunt proberen.