0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Onze 3000 m2 grote badkamer showroom is vernieuwd

Sanitaireiland - Maurik

Een bezoek aan onze vernieuwde showroom in Maurik is een ware belevenis; op een oppervlakte van ruim 3000m2 vind je hier het grootste assortiment sanitair, met eindeloos veel badkamerideeën! In één keer tref je alle trends op het gebied van badkamermeubels, douchecabines, inloopdouches, toiletten, badkamerradiatoren, baden, kranen en tegels. Bovendien profiteer je maandelijks van spectaculaire aanbiedingen. En wie in een keer het nieuwste van het nieuwste op badkamergebied wil ontdekken, volgt onze handige badkamerroute. 

3D badkamerontwerp

Heb je specifieke wensen wat betreft stijl, kleur of indeling in gedachten? Of is de ruimte voor de badkamer slechts beperkt? Bij Sanitaireiland komen we altijd tot een slimme oplossing. Met 20 jaar ervaring in het sanitair weten we precies waar we over praten wat betreft functionaliteit en indeling en we volgen de nieuwste trends op de voet. Dat laten onze badkamerspecialisten graag zien aan de hand van een 3D ontwerp van je nieuwe badkamer.

Goedkoop sanitair in de outlet 

Graag een luxe badkamer voor een koopje? Bezoek dan ook zeker onze badkameroutlet, vol met sanitair voor zeer scherpe prijzen. Hier verkopen we badkamermeubelen, sanitair en tegels met lichte productiefoutjes die daardoor voor een klein prijsje weg mogen. Of het gaat om uitlopende series, showroomitems of overtollige voorraadartikelen. Kortom, een kleine schatkamer waar ook voor de handige doe-het-zelver altijd wat te vinden valt.

Bezoek de grootste sanitair showroom

Nieuwsgierig geworden? Dan verwelkomen we je graag in hartje Betuwe. Onze showroom aan de Garststraat 9a in Maurik is van dinsdag tot en met zaterdag open, en ook elke laatste zondag van de maand staan onze deuren open. De koffie staat vast voor je klaar.

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact