0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Nieuwe trend in de badkamer: Hotel Chique

Thuis genieten van pure wellness met warme tinten tegels en luxe sanitair

Wie wil er nu niet baden in luxe en zich laten omhelzen door pure weelde en wellness? Met de nieuwe badkamertrend Hotel Chique kan dat dagelijks. Denk aan wanden en vloeren in diepe, warme kleuren, ruime inloopdouches, natuurstenen wasbakken, marmeren tegels en fraaie matzwarte en messing kranen en accessoires als accent. Allemaal elementen die de sfeer geven van een luxe hotelverblijf.

Warme tinten in de badkamer

Bij Hotel Chique horen kleuren met diepe tonen, zoals bordeauxrood, cognac, okergeel, zalmroze en ook donkerblauwe en mosgroene tinten. Mooi is om bijvoorbeeld een van de wanden in zo’n donkere tint te tegelen. Plaats je daar goudkleurige wandkranen bij en een witte wastafel op een lichthouten wastafelmeubel, dan heb je meteen de sfeer te pakken. Een badkamerspiegel met subtiele gouden omlijsting zet dan de puntjes op de i.

Natuursteen

Marmer en natuursteen vormen een perfecte match met de Hotel Chique. Om het allemaal betaalbaar te houden is er gelukkig een keur aan marmerlook keramische tegels. Kies dan wel voor zo groot mogelijke formaten waardoor de tekening van het marmer mooi uitkomt. Ook tegels met een hout- of een industriële betonlook passen erg goed bij deze stijl.

Ruime opzet

Een badkamer in Hotel Chique moet aanvoelen als complete wellness. Daarom mag een royale inloopdouche natuurlijk niet ontbreken. Mooi is om dan de vloertegels tot in de douche te laten doorlopen voor het versterken van het ruimtelijke effect. Kies daarbij dan een douchekraan en douchegoot in messing. Meer fan van zwarte accenten? Naast douchekoppen, kranen en designradiatoren in deze spannende trendkleur, zijn er ook prachtige douchewanden die worden omlijst door een matzwart frame.

Bezoek de grootste sanitair showroom

Geïnspireerd geraakt of graag meer voorbeelden zien van deze hippe trendcombinatie in tegels en sanitair? We laten de mogelijkheden graag zien. Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom om bovenstaande voorbeelden en de vele andere mogelijkheden van complete badkamers te bekijken. Wij verwelkomen u graag aan de Garststraat 9a in Maurik. 

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact