0344 - 69 44 40 Showroom Merken Contact

Badkamerspiegels

Voor uw dagelijkse badkamerrituelen

In de badkamer kunt u niet zonder spiegel, want die is natuurlijk wel zo handig bij uw dagelijkse badkamerrituelen. Sanitaireiland heeft badkamerspiegels in vele soorten, vormen en afmetingen. Met verlichting en zelfs met spiegelverwarming. 

Badkamerspiegels met verlichting

Weg met de plafonniere, badkamerspiegel met verlichting; kom er maar in. In onze badkamer showroom laten wij oneindig veel badkamerspiegels met verlichting zien. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen en maten. Al onze spiegels met verlichting zijn voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn alle spiegels voorzien van ledverlichting (4000K) en is de verlichting te dimmen. De spiegel is ideaal voor praktisch gebruik tijdens het opmaken, maar geniet ook van uw welverdiende douche of bad met gedimde verlichting.

Badkamerspiegels met spiegelverwarming

Last van condensplekken op uw spiegel na het douchen? Kies voor een badkamerspiegel met spiegelverwarming. Door het warmte element blijft uw badkamerspiegel vochtvrij en is de tijd van het condensvrij maken van de spiegel nu echt verleden tijd!

Daarom kiest u voor Sanitaireiland

✓ Grootste sanitair winkel van Nederland
✓ Meer dan 20 jaar ervaring
✓ Tijd en aandacht voor de klant
✓ Advies op maat met gratis 3D-tekening
✓ Bemiddeling en assistentie bij de installatie

Advies nodig bij het vinden van een passende badkamerspiegel? Kom langs in onze badkamershowroom, één van onze sanitair adviseurs helpt u graag.

Badkamer showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact