0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Bette Douchebakken & Baden

Sanitair van geëmailleerd staal

Bette is specialist in de fabricage van douchebakken en baden van geëmailleerd staal: een materiaal dat bijzonder glad en glanzend is. Bij Sanitaireiland kunt u terecht voor de collectie kwalitatieve badmeubels van het merk Bette.

Gemaakt in Duitsland

Bette is een Duits familiebedrijf dat al bestaat sinds 1952. Kenmerkend is dat dit merk hoogwaardige badkamerelementen produceert die voor honderd procent recyclebaar zijn. Stuk voor stuk zijn het architectonische producten. Allemaal van natuurlijke grondstoffen zoals glas en staal. Alle elementen worden gemaakt in hun eigen vestiging in Delbrück, Duitsland.

Esthetisch en comfortabel

Uniek is dat dit merk innovatieve sanitair producten op de markt brengt. Zo produceert Bette douchebakken met een glasachtige laag. Deze laag beschermt tegen vuil, stof en schimmel. Ook heeft dit merk een slimme oplossing bedacht voor de rand siliconenkit bij douchebakken. Hun ingebouwde douchebakken en badkuipen sluiten namelijk naadloos aan op de wand. Niet alleen esthetisch, maar ook hygiënisch! En omdat het staal van hun badkuipen de warmte zeer goed geleidt, geniet u tijdens het badderen van een weldadige warmte als u uw nek op de badrand laat rusten.

Hightech productieproces

Met de badkamerelementen van Bette kunt u een unieke badkamer samenstellen, helemaal naar uw eigen wens. Er is namelijk extreem veel variatie mogelijk. Niet alleen in kleur, maar ook in design en maten. Dit is te danken aan een hightech productieproces. Dit maakt het mogelijk dat u de keuze heeft uit maar liefst vijfendertig miljoen verschillende combinaties! En dat allemaal met een korte levertijd.

Bette producten combineren

Bij al hun ontwerpen stelt Bette de hoogste eisen aan ambachtelijke perfectie en design. Deze producten kunnen allemaal met elkaar worden gecombineerd, want er is veel mogelijk qua kleur, toebehoren én afmetingen. Dankzij de geautomatiseerde serieproductie heeft u bij Bette bijvoorbeeld de keuze uit meer dan zeshonderd verschillende kleuren. Dankzij deze maximale vrijheid in het design, ontwerpt u dus een uniek badkamerinterieur.

Kwalitatief en duurzaam

Met een badkamer van Bette haalt u ook nog eens kwaliteit in huis. Want alle baden en douchebakken zijn vrij van oplosmiddelen of chemische stoffen. Helemaal huidvriendelijk dus. En daarnaast zijn de producten duurzaam. De elementen zijn robuust en blijven heel lang mooi. Dat is wel zo’n fijn idee!

Geëmailleerd titaanstaal

Naast een enorme keuze en goede kwaliteit, zijn de baden en douchebakken van Bette ook nog eens karakteristiek. U herkent ze simpelweg aan het design. Het staal van de elementen wordt tijdens het productieproces met grote kracht vloeiend in vorm getrokken. Deze speciale techniek maakt dat de elementen stuk voor stuk knap gemaakt zijn. En dat is te zien. Het staal heeft namelijk een zeer geringe, constante dikte. Dat noemt Bette: geëmailleerd titaanstaal.

Bette douchebakken en baden bij Sanitaireiland

Bij Sanitaireiland verwelkomen we u ook graag in onze badkamer showroom Briljant Sanitair in Maurik. Bekijk hier de douchebakken van Bette in het echt en ontdek hoe deze elementen uw badkamer omtoveren tot een oase van rust en esthetiek. In onze showroom kunt u in alle rust rondkijken. We zijn zes dagen per week geopend en onze medewerkers voorzien u graag van advies en inspiratie.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact