0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Complete badkamer toe aan een opfrisbeurt?

Zo verander je de badkamer in een luxe spa

De badkamer is de ideale plek om te ontspannen. Je maakt er een echt verwenmoment van als je dan ook een ruimte binnenstapt die een ultieme luxe sfeer ademt. Met onze tips lees je precies hoe je dat in iedere complete badkamer voor elkaar krijgt.

Inloopdouches

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, er is altijd ruimte voor een inloopdouche. Makkelijk ook, want je stapt er zo onder. Door te kiezen voor een glazen douchewand lijken de vloer en wanden gewoon door te lopen waardoor de ruimte royaler oogt. Wil je het net wat chiquer maken, kies dan voor een eigentijdse glazen douchewand met stalen matzwart frame.

Waskom

Ze zijn een tikje retro en staan daarom zo mooi in de badkamer: waskommen. Ze zijn verkrijgbaar in keramiek, glas en ook hardsteen en zijn ideaal te combineren met een wandkranen en knoppen. Extra luxe en praktisch wordt het uiteraard met twee kommen. Kies voor een modern zwevend plateau om ze op te zetten of ga voor een mooi houten meubel met lades met veel praktische opbergruimte.

Luxe tegels

Tegenwoordig zijn er tal van tegeldesigns verkrijgbaar die de kleinste ruimte in een keer veranderen in een hotelwaardige badkamer. Denk aan houtlook keramische tegels die ook goed op de wand toepasbaar zijn. Of kijk eens bij de grootformaat betonlook en marmerlook tegels. Kies vooral een tintje donkerder, dat vormt een mooi contrast met wat lichtere (houten) badmeubels en wit sanitair.

Nisjes

Door in de badkamer kleine nisjes in te bouwen, creëer je uitgelezen plekken voor het uitstallen van mooie badaccessoires. Maar ze doen het ook goed voor een siervoorwerp als eyecatcher. Laat je deze nisjes uitlichten met ingebouwde spotjes, dan zien de wanden er meteen spectaculair uit.

Bezoek de grootste sanitair showroom

Bij Sanitaireiland kun je je inloopdouche helemaal laten samenstellen naar jouw wensen. Wanden helemaal van glas zijn mogelijk, maar denk ook eens aan glazen inloopdouches die zijn gevat in een zwart frame voor een industrieel effect. We laten de mogelijkheden graag zien. Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom om bovenstaande voorbeelden en de vele andere mogelijkheden van inloopdouches te bekijken. Wij verwelkomen u graag aan de Garststraat 9a in Maurik. 

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact