0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Duravit Badkamermeubel & Keramiek

Voor uw droombadkamer

Met het merk Duravit stelt u eenvoudig de badkamer van uw dromen samen. Een badkamer die functioneel is en tegelijkertijd een tijdloos design heeft. Al jaren werkt Duravit samen met ontwerper Philippe Starck. Deze samenwerking levert prachtige badkamers op. Bij Sanitaireiland kunt u terecht voor deze stijlvolle producten, kom langs in onze badkamer showroom!

Een stijlvol badkamerinterieur

Duravit heeft verschillende productlijnen. Allemaal hebben ze hun eigen karakteristieke design. De producten uit zo’n serie passen helemaal bij elkaar. Zo stelt u dus eenvoudig een stijlvolle badkamer samen waarin een bepaalde stijl - klassiek of modern - tot in de puntjes wordt doorgevoerd.

Duravit en Philippe Starck

Duravit werkt al jaren samen met industrieel ontwerper Philippe Starck. Deze producten horen thuis in de zogenaamde serie ‘Starck’. Inmiddels zijn er al meerdere Starck productlijnen. Namelijk Starck 1, Starck 2, Starck 3 en Me by Starck. Met Starck 2 ontwikkelt Duravit de beroemde Starck 1 nog verder door. Dit maakt Starck 2 tot een keramiekserie met een minder opvallend design en een aangename prijs. De vloeiende vormen zijn geïnspireerd op de manier waarop water zijn weg aflegt.

Een echte Starck voor iedereen

Starck 3 is volgens Duravit een productlijn die een heuse revolutie heeft ontketend in de wereld van sanitair. De badkamerelementen in deze serie zijn namelijk vaak gekopieerd – maar nooit geëvenaard. Uniek is dat met Starck 3 twee dingen worden gecombineerd: design en betaalbaarheid. Met Starck 3 haalt u dus voor een betaalbare prijs een echte Philippe Starck in huis.

Praktische ontwerpen

De producten binnen de Starck-series zijn ook nog eens praktisch. Elk element heeft Philippe Starck zorgvuldig ontworpen. Of het nou om douches, baden, toiletten of toiletbrillen gaat. Zo zien de precies ontworpen toiletbrillen binnen de Duravit Starck Me serie er niet alleen modern en strak uit, maar zijn ze ook enorm praktisch. Zo hebben ze een softclose deksel. Dankzij deze techniek sluit de deksel altijd zacht. Geen geklepper dus en zo voorkomt u meteen schade aan de Starck wc-bril. Ook is de toiletdeksel eenvoudig afneembaar. Op deze manier zijn de Starck wc-brillen gemakkelijk te reinigen.

Maak van uw badkamer een wellness

Duravit ontwerpt alle producten met het idee dat de meeste mensen zo’n vijftien tot twintig jaar lang doen met dezelfde badkamer. Een wastafel, toilet of douche moet daarom aan hoge eisen voldoen. Niet alleen wat betreft kwaliteit, maar ook wat betreft het design. Met de producten van Duravit Starck bent u dus verzekerd van een badkamerinterieur dat niet snel uit de mode raakt.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Digitale afspraak tijdens de lockdown

In verband met de verlenging van de lockdown willen wij u als klant toch onze adviezen en service bieden zoals u dat van ons gewend bent middels een digitale afspraak.

Plan een digitale afspraak in
Of bekijk onze corona maatregelen

Sanitair van de bekendste merken