0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Geesa Badkamer- en toiletaccessoires

Geesa Dutch Detail

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit badkamer- en toiletaccessoires met een mooi design? Dan zit u goed bij Sanitaireiland. Wij hebben een groot assortiment Geesa badkamer- en toiletaccessoires.

Geesa badkameraccessoires staan voor de combinatie van functionaliteit met een prachtig ontwerp. Door de ruim 130 jaar aan kennis en ervaring weet Geesa elke keer weer de perfecte combinatie te maken van functionaliteit met een prachtig ontwerp. Het is hun vak om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toilet. “Details Matter” is niet voor niets de pay-off van Geesa.

De producten van Geesa hebben als eigenschap dat ze zwaar verchroomd zijn. Hierdoor zijn ze jarenlang bestand tegen corrosie.

Geesa Basket

Sanitaireiland verkoopt o.a. de Geesa Bloq, Geesa Hotel, Geesa Haiku, en de Geesa Standard serie. Maar misschien wel de meest bekende serie van Geesa is de Geesa Basket serie. Iedereen heeft ze wel eens gezien, de draadmandjes om uw flessen geordend in op te bergen. De kans was groot dat ze van het A-merk Geesa zijn.

Ronald mcDonald

Geesa ondersteunt het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Hier logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Vrijwel alle Ronald McDonald huizen zijn door ons voorzien van Geesa accessoires.

Voor Geesa toilet accessoires, douche accessoires, bad accessoires, wastafel accessoires, zeep accessoires, handdoek accessoires en overige badkameraccessoires van Geesa bent u bij Sanitaireiland aan het juist adres. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een bepaald product, neemt u dan contact op met ons of kom langs in onze badkamer showroom. Wij helpen u graag verder.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact