0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Kludi Badkamer

Van badkamermeubel tot douchecabine of douchewand

Kludi is specialist als het gaat om de badkamer. Naast keukenelementen, ontwikkelt het merk namelijk badarmaturen, badtoebehoren, douches en zelfs complete badkamers. Allemaal met een eigentijds, verfrissend en innovatief design. Bij Sanitaireiland zijn we fan van Kludi. Daarom kunt u bijna het complete assortiment van dit merk bij ons kopen.

Kludi: Duitse design en techniek

Al sinds 1926 is Kludi actief in de wereld van badkamers en keukens. Het bedrijf ontwikkelt het design en de techniek van al hun producten in Duitsland. Hun wortels liggen in dit land in het Noordrijn-Westfalische Menden. Hier zorgen meer dan duizend medewerkers ervoor dat de producten aan de hoogste standaarden voldoen als het gaat om kwaliteit, veiligheid en milieu. Kludi is een echt A-merk. Hun producten zijn dan ook wereldwijd verkrijgbaar.

Design in uw badkamer

Als het gaat om design, dan zit u met de badkamerelementen van Kludi helemaal goed. Dit merk is in de afgelopen jaren namelijk onderscheiden met meer dan twintig internationale designprijzen. Zo won het merk in 2015 de Plus X Award voor ‘Meest innovatief merk’. Dat is dus een prettig idee als u kiest voor een van de producten van dit merk. En die producten; dat zijn er heel wat. Zo hebben we bij Sanitaireiland allerlei kranen van Kludi, zoals wastafelkranen, bidetkranen, badkranen en douchekranen. En ook kunt u bij ons afvoerpluggen, stopkranen, handdoekrekken, closetborstelsets en meer van dit badkamer merk bestellen.

De productlijnen van Kludi

Kludi heeft net als andere badkamer merken verschillende productlijnen. Zo is er de Kludi E2 lijn. Deze kenmerkt zich door de ‘kunst van een duidelijke vorm’. Esthetiek en duidelijke lijnen staan hierbij voorop. Een andere serie is JOOP!. Deze badkamer accessoires, met closetrolhouder, handdoekring, badgreep, haakje, planchet, glashouder, zeepdispenser en zeepschaal, passen allemaal naadloos bij elkaar. Zo creëert u eenheid in uw badkamer. Deze designserie is het resultaat tussen een samenwerking van Kludi met het exclusieve merk JOOP!. Design op en top.

Kludi in onze badkamer showroom

Wilt u de producten van Kludi in het echt zien? Kom dan naar onze badkamer showroom in Maurik. Hier hebben we talloze badkamers ingericht, ook met elementen van Kludi. Onze medewerkers denken graag met u mee over uw Kludi badkamer!

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Digitale afspraak tijdens de lockdown

In verband met de verlenging van de lockdown willen wij u als klant toch onze adviezen en service bieden zoals u dat van ons gewend bent middels een digitale afspraak.

Plan een digitale afspraak in
Of bekijk onze corona maatregelen

Sanitair van de bekendste merken