0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Magnum Vloerverwarming

Geniet van een warme badkamervloer

Er is niets zo prettig als wanneer u onder de douche vandaan komt of uit bad stapt en op een lekkere warme badkamervloer stapt. Met Magnum vloerverwarming van Sanitaireiland in uw badkamer heeft u gegarandeerd nooit meer koude voeten in uw badkamer. Magnum vloerverwarming in de badkamer wordt steeds populairder. Wij van Sanitaireiland kijken daar niet van op, want Magnum vloerverwarming in uw badkamer heeft veel voordelen. Wij van Sanitaireiland delen graag meerdere van deze voordelen graag met u.

De voordelen van Magnum vloerverwarming in uw badkamer

Naast het voordeel dat vloerverwarming onzichtbaar is, kan vloerverwarming van Magnum ook als hoofdverwarming functioneren in uw badkamer. Als de vloerverwarming in uw badkamer als hoofverwarming gaat functioneren, hoeft u bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer geen ruimte te reserveren voor een badkamerradiator. U houdt extra ruimte over!

Door de extra ruimte kan het mooie badkamermeubel met standaard wastafel nu misschien groter worden. En kan het nu zelfs een badmeubelset met een dubbele wastafel en twee inbouw wastafelkranen of 1 gats wastafelkranen worden.

Welke type vloerverwarming zijn er?

Bij Sanitaireiland kunt u drie verschillende type vloerverwarming van Magnum kopen. Magnum Mat, Magnum Cable en Magnum Foil.

Magnum Mat vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming, maar bent u ook van plan om de nieuwe vloer van uw badkamer over de oude tegelvloer/ afwerkvloer te leggen? Geen nood! Koop dan de Magnum Mat vloerverwarming bij Sanitaireiland. Magnum Mat is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals u. De mat kan in een lijmlaag meegenomen worden op de oude vloer van uw badkamer.

Magnum Cable vloerverwarming

Magnum Cable is speciaal voor cementdekvloeren ontwikkeld. Met de Magnum Cable heeft u de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel vermogen u per m² wilt. Als u meer vermogen per m² wilt dan is de onderlinge kabelafstand kleiner dan wanneer u minder vermogen per m² wilt.

Magnum Foil vloerverwarming

Magnum Foil is een superdun vloerverwarmingssysteem, slechts 0,3mm dik! Dit type vloerverwarming van is toepasbaar onder een houten, parket en laminaat vloer. Koopt u uw Magnum vloerverwarmingssysteem bij Sanitaireiland dan wordt deze geleverd met de digitale klokthermostaat Magnum X-treme Control.

Heeft u vragen over de Magnum vloerverwarmingssystemen, neemt u dan contact met ons op of kom voor advies naar onze badkamer showroom in Maurik.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact