0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Novellini douchewanden,
douchedeuren en douchecabines

Douches volgens Italiaans design

Heeft u al kennis gemaakt met de schitterende douches van Novellini? Novellini douchewanden worden gekenmerkt door een strak, Italiaans design. Sanitaireiland is al jarenlang dealer van Novellini douchewanden, douchedeuren en douchecabines. Bent u op zoek naar een Novellini douche? Novellini producten koopt u bij Sanitaireiland.

Novellini douchewanden en douchedeuren

Novellini staat natuurlijk het meest bekend om haar douchewanden en douchedeuren. Sanitaireiland heeft een zeer breed assortiment Novellini douchedeuren en douchewanden. De kracht van hun programma, is de diversiteit in maatvoering. Voor elke nis en douchebak is de juiste maatvoering douchewand of douchedeur verkrijgbaar. Als u een douchewand combineert met een douchedeur, creëert u een Novellini douchecabine.

Novellini Young

De meest bekende serie van Novellini, is de Young serie. Ook bij Sanitaireiland is de Novellini Young serie, de meest verkochte serie. Binnen deze serie zijn douchecabines en douchedeuren verkrijgbaar. De Novellini Young 2 IBS is de meest verkochte douchecabine. Deze cabine ziet er schitterend uit en is van hoogwaardige kwaliteit. Kortom, betaalbare luxe. Daarnaast is de Novellini Young 2.0 draaideur de laatste tijd erg in trek. Ook voor dit product geldt; betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit.

Als u op zoek bent naar een douche van Novellini, bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dealer van Novellini douchewanden, douchedeuren en douchecabines. Het assortiment van Novellini wordt gekenmerkt door de diversiteit in design en maatvoeringen. Voor elke douche is een oplossing te vinden binnen het assortiment van Novellini. Een douche van Novellini koopt u bij Sanitaireiland. Tevens hebben wij in onze 3000m² grote badkamer showroom meerdere douches van Novellini opgesteld staan. Samen met een van onze verkoopadviseurs, kan de juiste douche van Novellini voor in uw badkamer worden samengesteld.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact