0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

RIHO Badmeubels, douches en baden

Maak van uw badkamer een wellness

Het merk Riho is gespecialiseerd in badmeubels, douches en baden. Bij Sanitaireiland vindt u een groot assortiment Riho baden. Dankzij de subtiele vormgeving maken deze uw badkamer stuk voor stuk tot een heuse wellness.

Baden met internationale allure

Riho is een Europees merk met kantoren in België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Hongarije. Naast badmeubels, douches en baden, hebben zij ook whirlpools, stoomcabines en glazen douchewanden in het assortiment. Al deze producten hebben een eigentijds ontwerp en internationale allure. Zo zijn de baden allemaal vernoemd naar een stad. Zoals Barcelona, Bilbao, Granada, Madrid, Malaga, Atlanta, Austin, Colorado, Jersey of Kansas.

Vrijstaande baden

Vrijstaande baden zijn een eyecatcher in iedere badkamer. Zo’n bad tovert uw badkamer in een keer om tot een wellness. Een vrijstaand bad komt het meest tot zijn recht als er voldoende ruimte om het bad heen is. De kuip vormt dan een modern object in uw badkamer. Bij Sanitaireiland hebben we stijlvolle witte vrijstaande baden. Maar ook kunt u kiezen voor een kleurtje. Zo is het bad Barcelona tegen een meerprijs in alle Sikkens kleuren leverbaar.

Riho baden in verschillende vormen

Naast rechthoekige baden zijn er ook ronde baden, ovale baden en hoekbaden verkrijgbaar bij Sanitaireiland. Ideaal voor als u eens wat anders wilt of voor als u beperkt de ruimte hebt. Zo zijn hoekbaden ideaal voor een kleine badkamer. U plaatst ze in een hoek en profiteert zo optimaal van alle beschikbare ruimte.

Inbouwbaden van Riho

Naast vrijstaande baden zijn er ook inbouwbaden verkrijgbaar van het merk Riho. Deze baden hebben de naam Linares. Uniek aan het Linares inbouwbad van Riho is de randhoogte. Die is slechts tien millimeter. Hierdoor is het bad bijzonder goed in te bouwen. U ziet niet de witte buitenkant van de kuip, maar tegels. Dit geeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

Riho kopen bij Sanitaireiland

Riho geeft u dus veel te kiezen. Welk bad bij u past, is helemaal persoonlijk. Het hangt af van uw badkamer én uw wensen. Bent u vrij lang, dan is een wat groter bad een goede keuze. Hierin heeft u voldoende ruimte om languit te badderen. Wilt u juist liever zitten tijdens het badderen? Dan is een hoekbad misschien de beste optie. Verder zijn er baden zonder en met armsteunen. Omdat het online lastig kiezen is, verwelkomen we u graag in onze badkamer showroom in Maurik. Hier kunt u alle Riho baden rustig bekijken en vergelijken. Zo maakt u weloverwogen de beste keuze voor uw droombadkamer.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Digitale afspraak tijdens de lockdown

In verband met de verlenging van de lockdown willen wij u als klant toch onze adviezen en service bieden zoals u dat van ons gewend bent middels een digitale afspraak.

Plan een digitale afspraak in
Of bekijk onze corona maatregelen

Sanitair van de bekendste merken