0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Spiegelkasten

Eenvoudig tot zeer luxe badkamer spiegelkasten

Een spiegelkast in uw badkamer is een ideale opbergruimte voor alle losse spullen op uw wastafel. Wij hebben ze in diverse uitvoeringen, van eenvoudig tot zeer luxe. Al onze spiegelkasten zijn standaard voorzien van een contactdoos, ideaal voor uw elektrische tandenborstel of föhn. Een extra stopcontact nodig in uw spiegelkast? Geen enkel probleem, ook dit is bij vrijwel alle spiegelkasten mogelijk.

Spiegelkast met verlichting

Veel spiegelkasten zijn tegenwoordig voorzien van verlichting. Het geïntegreerde licht is erg praktisch bij het dagelijks gebruik van uw badkamermeubel. De verlichting kan in alle situaties worden in- en uitgeschakeld met de stopcontact-schakelaar in de spiegelkast.

Spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren

In onze badkamer showroom presenteren wij verschillende spiegelkasten met dubbelzijdige spiegeldeuren. Dubbelzijdige spiegeldeuren zijn erg praktisch. U heeft zowel aan de binnen- als buitenkant van de spiegelkast een spiegel. Erg makkelijk om uzelf vanuit verschillende hoeken te bekijken. Uw kapsel niet in orde aan de achterkant gaat u echt niet meer overkomen bij de keuze voor een spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren.

Daarom kiest u voor Sanitaireiland

✓ Grootste sanitair winkel van Nederland
✓ Meer dan 20 jaar ervaring
✓ Tijd en aandacht voor de klant
✓ Advies op maat met gratis 3D-tekening
✓ Bemiddeling en assistentie bij de installatie

Voor badkamerinspiratie en hulp bij uw keuze bent u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!

Badkamer showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact