0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Sunshower

Zonnebank & Infrarood lampen

Met Sunshower kunt u genieten van zonlicht en infrarood in uw eigen badkamer. De Sunshower is een zonnebank met ingebouwde UV – en infrarood lampen, die kan worden geïnstalleerd in de douche. U ervaart aangename warmte en de positieve effecten van gedoseerd zonlicht tijdens het douchen. Zo kunt u een gezonde stijl van leven combineren met het genieten van wellness.

Waarom Sunshower?

  • Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn
  • Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht
  • UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D
  • UV-licht geeft u meer energie en een gezonde kleur
  • U gebruikt Sunshower terwijl u doucht

Ultieme wellness met een Sunshower

Een Sunshower maakt van uw badkamer een ultieme wellness. Tijdens het douchen geniet u niet alleen van het warme water, maar ook van een weldadige warmte vanaf de zijkant. Niet alleen comfortabel, maar ook goed voor uw spieren en gewrichten. Bij het kopen van een Sunshower heeft u de keuze uit twee productlijnen: Pure en White.

Half en Full body Sunshowers

De Pure en Pure XL hebben infraroodlampen, de Combi White en Deluxe White hebben ook nog eens UV-lampen. Kies voor een full body of half body shower. De full body shower begint al bij de vloer en belicht uw lichaam tijdens het douchen helemaal. De half body shower begint halverwege de muur en belicht de bovenkant van uw lichaam. Ook heeft u de keuze tussen op- en inbouw modellen. De inbouwmodellen worden in de wand verwerkt. De opbouwmodellen plaatst u in de hoek van uw douche.

Lekker in uw vel met infrarood

De Sunshower schakelt u snel in met één touch. Een sessie duurt maximaal tien minuten. Hierna koelt de Sunshower vier minuten af. Natuurlijk kunt u de sessie ook eenvoudig eerder beëindigen. De infraroodstraling die uw lichaam tijdens het douchen belicht, dringt diep door in de huid. Uw bloedvaten verwijden en voeren schadelijke stoffen gemakkelijker af. Het resultaat? Soepelere spieren en gewrichten. Heeft u rug-, nek- of reumatische klachten, dan kunt u zelfs pijnverlichting ervaren. En een ieder zal dankzij de weldadige warmte van infrarood sowieso genieten van totale ontspanning.

Douchen in de zon

Met een Combi White of Deluxe White Sunshower met UV-lampen doucht u in het zonlicht. Zo geniet u het hele jaar door van extra energie en een kleurtje. Want door blootstelling aan UV-straling maakt uw lichaam vitamine D en pigment aan. Vooral in de wintermaanden is dit comfortabel. Omdat teveel UV-licht schadelijk is, geeft de Sunshower slechts een lage dosis UV-licht af. Volgens Sunshower is het verantwoord om de huid dagelijks aan deze dosis bloot te stellen. Sunshower levert altijd twee UV-brilletjes mee. Draag zo’n brilletje tijdens het douchen om uw ogen te beschermen.

Sunshower kopen bij Sanitaireiland

Het merk Sunshower geeft twee tot vijf jaar garantie. Tijdens het kopen van een Sunshower kiest u al voor de lengte van uw garantieperiode. Bij Sanitaireiland vertellen we u graag meer over Sunshowers en andere elementen voor uw luxe badkamer, zoals inbouw douchekranen en regendouches. Ook laten we u graag voelen hoe weldadig de warmte is. Kom hiervoor naar onze badkamer showroom in Maurik. We zijn zeven dagen per week geopend en verwelkomen u graag!

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Digitale afspraak tijdens de lockdown

In verband met de verlenging van de lockdown willen wij u als klant toch onze adviezen en service bieden zoals u dat van ons gewend bent middels een digitale afspraak.

Plan een digitale afspraak in
Of bekijk onze corona maatregelen

Sanitair van de bekendste merken