0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Voordelen van een inloopdouche

Glazen douchewanden voor ruimte en luxe in de badkamer

Glazen inloopdouches zijn nauwelijks meer weg te denken uit de moderne badkamer. Behalve dat je je waant in een luxe spa, lijkt de badkamer ook groter, lichter én deze wanden zijn makkelijk in onderhoud. En omdat ze in vrijwel elke maat zijn te bestellen, kan elke vierkante meter worden benut.

Inloopdouche: wat is dat?

Heel simpel. De naam zegt het eigenlijk al: een inloopdouche loopt u zo in, zonder dat u over een opstaand randje of flinke drempel moet stappen. Een inloopdouche is dus gelijkvloers. Er zijn douches met een (glazen) cabine erom heen, een douchegordijn, muurtje, maar ook geheel open behoort tot de mogelijkheden. 

Een inloopdouche is te realiseren op talloze manieren. Voor ieder wat wils. 

Voordelen van een inloopdouche

Praktisch en veilig

Bij een inloopdouche is er geen douchebak of drempel, want de naam zegt het al... je loopt er zo in. Handig, prettig en veilig voor douchende kinderen en ouderen die moeite hebben met een opstapje. Meestal wordt dit gecombineerd met badkamertegel met voldoende grip om uitglijden te voorkomen, vaak doorgelegd in de hele badkamer.

Inloopdouche in elke maat

Een inloopdouche is ook een prima oplossing als de ruimte in de badkamer beperkt is. Door maatwerk kan in iedere onbenutte hoek nog een douchegelegenheid worden gecreëerd. In vergelijking met een standaardmaat douchebak en douchewand neemt een glazen wand ook veel minder ruimte in. Het glas betreft bovendien stevig veiligheidsglas en wordt gemonteerd aan de zijwand en de badkamervloer én kan zelfs helemaal worden doorgetrokken tot aan het plafond.

Veel keuzevrijheid in afmetingen

Met een inloopdouche kunt u veel kanten op met de afmetingen. Een inloopdouche kunt u perfect aanpassen aan de grootte en het design van uw badkamer. Dankzij de grote keuzevrijheid die u heeft bij het plaatsen van een inloopdouche, kan dit flink kostenbesparend werken.

Zee van licht en ruimte

Een glazen inloopdouche houdt wandtegels en vloertegels fraai in het zicht. Daarmee oogt de badkamer een stuk ruimtelijker. Combineer je dat met een mooi vormgegeven stortdouche, bijpassende kranen en douchegoot, dan krijgt de douche helemaal een luxe uitstraling. Verder profiteer je tijdens het douchen van voldoende licht. Liever wat meer privacy als je de badkamer vaak moet delen? Dan kun je het glas ook geheel of gedeeltelijk laten matteren.

Bezoek de grootste sanitair showroom

Bij Sanitaireiland kun je je inloopdouche helemaal laten samenstellen naar jouw wensen. Wanden helemaal van glas zijn mogelijk, maar denk ook eens aan glazen inloopdouches die zijn gevat in een zwart frame voor een industrieel effect. We laten de mogelijkheden graag zien. Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom om bovenstaande voorbeelden en de vele andere mogelijkheden van inloopdouches te bekijken. Wij verwelkomen u graag aan de Garststraat 9a in Maurik. 

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Let op: Klanten mogen met slechts met maximaal 2 personen per gezin de winkel in. Klanten worden opgeroepen kinderen en huisdieren thuis te laten.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact