0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Xenz Badkamers en Sanitair

Blikvangers voor de badkamer

Bij Sanitaireiland bieden we u alle gerenommeerde merken badkamers en sanitair. In dat rijtje hoort Xenz ook thuis. Xenz ontwikkelt voor elke badkamer passende producten, in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers. Met maximale aandacht voor design en innovatieve oplossingen.  

Badkamerspecialist sinds 1976

Optimale kwaliteit, innovatief design en betrouwbaar: daar staat Xenz voor en dat al sinds 1976. Een officiële Nederlandse fabrikant die vanuit de fabriek in Dronten een snelle levering kan garanderen.  

Xenz badkamers en sanitair kopen bij Sanitaireiland

Baden, douchevloeren, stoomcabines en zelfs buitenspa’s, Xenz heeft voor elke badkamer passende producten in de stijl die bij u past. Maar wat is die stijl? We helpen u graag kiezen in onze badkamer showroom in Maurik. Hier kunt u alle Xenz badkamers en sanitair rustig bekijken en vergelijken. 

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact