Toiletten

Zoekt u een nieuw toilet? Sanitaireiland voorkoopt enorm veel verschillende wc’s. Wilt u een staand toilet of hangend toilet? Wilt u dan alleen de wc pot kopen, of als toilet set? Welke keuze u ook maakt, u heeft bij Sanitaireiland genoeg keus.

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een wc?

Bij het kopen van uw toilet zijn er een hoop dingen waar u rekening mee moet houden. Sanitaireiland deelt dit graag met u zodat u het juiste toilet kunt kiezen.

 

• Waar moet het toilet komen, beneden of in de badkamer op de eerste verdieping?

• Wilt u een staand toilet, of heeft u het toilet liever hangend aan de muur met een inbouwreservoir?

• Wanneer u kiest voor een inbouwreservoir, heeft u dan voldoende ruimte voor een standaard inbouwreservoir, of moet het een ruimtebesparend inbouwreservoir worden?

• Heeft u genoeg zitruimte? U heeft genoeg zitruimte als u comfortabel op het toilet kunt zitten zonder dat uw knieën de wand of deur raken. Raakt u met uw knieën wel de deur of wand van de toiletruimte dan adviseren wij u om een compact toilet te kopen.

 

 

Een toilet set kopen.

Wilt u er zeker van zijn dat u geen onderdelen vergeet te kopen die nodig zijn bij de montage van uw toilet? Bij Sanitaireiland kunt u ook een toilet set kopen. U koopt dan een compleet toilet bestaande uit; een hangend toilet of staande toiletpot, toiletbril, inbouwreservoir, bedieningspaneel en alle andere toilet toebehoren die u nodig heeft. Als u een toilet set bij Sanitaireiland koopt weet u zeker dat u niets vergeet. 

 

 

Zoekt u een u een douche-wc, bidet of urinoir? Naast het grote assortiment van staande toiletten en hangende toiletten heeft Sanitaireiland ook een ruim assortiment douche-wc’s, bidets en urinoirs.

 

 

Douche-Wc’s

Met een douche-wc, ook wel bidet toilet, toiletdouche, spatoilet en spalet genoemd, maakt u van uw toilet een wellnessruimte. Een douche-wc reinigt automatisch met een sproeier en föhn uw onderlichaam. Kijk voor meer informatie in de categorie douche-wc’s.

 

 

Bidets

Bidets zijn een aanvulling voor het toilet, en voor velen de eerste ervaring met schoonmaken met water in plaats van toiletpapier. Uit veel onderzoeken blijkt dat het reinigen met water, hygiënischer is dan reinigen met toiletpapier. Meer informatie over bidets vindt u in de categorie bidets.

 

 

Urinoirs

Bent u op zoek naar een urinoir? Er zijn verschillende type urinoirs. De belangrijkste verschillen zijn de manier van watertoevoer en waterafvoer. Daarnaast zijn er modellen met en zonder deksel, en uiteraard verschillende designs. Uitgebreide informatie over urinoirs vindt u in de categorie urinoirs.

 

 

Voor staande toiletten, hangende toiletten, douche-wc’s, bidets, urinoirs en toilet sets zit u bij Sanitaireiland goed. Kunt u de wc die voldoet aan uw wensen in onze webshop niet vinden, of heeft u meer advies nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee bij het inrichten van uw toilet. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, Briljant Sanitair is de grootste badkamer showroom van Nederland. Met ruim 3000m² aan sanitair showroom en tal van toilet opstellingen, kunt u allicht u droom toilet vinden.