Inbouwreservoirs

Een inbouwreservoir is een spoelreservoir achter een toilet, urinoir of bidet. Het reservoir wordt helemaal weggewerkt in de wand en is dus niet zichtbaar. Perfect voor uw moderne badkamer of toiletruimte! Bij Sanitaireiland kunt u inbouwreservoirs kopen van de merken Geberit en Grohe.

Wat is een inbouwreservoir?

Een reservoir zorgt ervoor dat u uw toilet kunt doorspoelen. Als u zo’n groot, wit reservoir achter uw toilet niet mooi vindt staan in het interieur van uw badkamer, dan is een inbouwreservoir ideaal. Deze wordt helemaal in de wand weggewerkt en is dus onzichtbaar. Alleen het bedieningspaneel is te zien. Dat staat wel zo strak in uw badkamerinterieur.

 

Voor toiletten, urinoirs en bidets

Vrijwel elke toilet, urinoir en bidet kan gecombineerd worden met een inbouwreservoir. Handig is ook dat sommige frames zelfs in hoogte verstelbaar zijn. U kunt dan tijdens de installatie zelf beslissen hoe hoog de wc komt te hangen. Ideaal voor als u wat langer bent, of wat moeilijker kunt bukken.

 

Een inbouwreservoir: luxe en gemak

Uw badkamer ziet er met een inbouwreservoir luxe uit. Het spoelreservoir is namelijk helemaal weggewerkt in de wand. Alleen het bedieningspaneel is zichtbaar. Naast deze moderne uitstraling, bespaart u zich ook nog eens een hoop schoonmaakwerk. Met een inbouwreservoir zitten er immers geen obstakels om uw toilet.

 

Bedieningspaneel van een inbouwreservoir

Sommige inbouwreservoirs hebben al een bedieningspaneel, anderen niet. Daarom hebben we bij Sanitaireiland ook een groot assortiment bedieningspanelen. U heeft de keuze uit diverse materialen. Zoals metaal, kunststof of glas. Hiernaast kunt u zelfs kiezen voor het soort bediening: met een knop of een sensor. We weten zeker dat er een bedieningspaneel is dat perfect past in het interieur van uw badkamer.

 

Inbouwreservoirs met moderne snufjes

Maar er zijn nog meer voordelen aan inbouwreservoirs. Zo hebben sommige een geluidsisolatie. Deze systemen bieden een optimale demping van het geluid. Het doorspoelen is dus fluisterstil! En ook bespaart u met sommige systemen tot wel vijftig procent op het waterverbruik dankzij duospoeling. Dit betekent dat u na een toiletbezoek kunt kiezen voor een spoeling met veel of weinig water. Dat is wel zo duurzaam.

 

Inbouwreservoirs met verschillende afmetingen

Niet elke ruimte is even groot. Misschien heeft u in de toiletruimte weinig ruimte, en in de badkamer juist veel. Daarom hebben de inbouwreservoirs allemaal verschillende afmetingen. Ze verschillen niet alleen in breedte en hoogte, maar ook in diepte. Ga dus goed na hoeveel ruimte u beschikbaar heeft in de wand waar het reservoir komt.

 

Inbouwreservoirs online kopen

Een inbouwreservoir voor uw badkamer kunt u online kopen bij Sanitaireiland, samen met andere benodigdheden voor uw badkamer. Zo hebben we ook toiletten, bedieningspanelen en toiletbrillen.  Bedraagt uw bestelling €99,- of meer, dan verzenden wij hem gratis.

 

Badkamer showroom met badkamerideeën

Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen in het magazijn bij onze badkamer showroom Briljant Sanitair in Maurik, vlakbij Tiel. In deze showroom kunt u meteen alle soorten inbouwreservoirs zien. En met 3000m² aan badkamerideeën, doet u hier meteen volop inspiratie op voor de rest van het badkamerinterieur. We zijn zes dagen per week open en geven u graag deskundig advies.