Douche accessoires

Met douche accessoires maakt u uw douche nog completer. Bij Sanitaireiland hebben we verscheidene items. Zoals douchewissers, douchestoelen en doucherekjes. Deze douche accessoires kunt u eenvoudig bestellen in onze online shop. Ze zijn van kwalitatieve badkamermerken en gaan dus jarenlang mee.

Douche accessoire waarmee uw douche langer mooi blijft

De douchewissers die u bij Sanitaireiland kunt kopen zijn van de merken Sealskin en Smedbo. Wat deze douchewissers onderscheidt van goedkopere exemplaren is het feit dat ze geleverd worden met een houder. Deze houders zijn van messing en doen dus totaal geen afbreuk aan uw zorgvuldig uitgezochte badkamer. En ze zorgen natuurlijk voor veel gemak, want uw douchewisser slingert zo nooit rond en hangt altijd op de vaste plek.

Waarom een douchewisser?

Na elke douchebeurt blijven er heel wat waterdruppels achter in uw douchecabine. In de douchebak, op de muren, op de douchewanden, op de douchedeur. Laat u deze druppels elke keer zitten, dan kan er kalkaanslag ontstaan. Na jaren vertoont uw eens zo mooie glazen douchedeur bijvoorbeeld ineens ontsierende kalkvlekken. Door na elke keer douchen de druppels meteen te wissen met een douchewisser, blijft uw douche langer mooi. U zult zien dat u op termijn blij bent met deze kleine moeite. 

Douche accessoire voor langere zelfstandigheid

Ook kunt u bij Sanitaireiland douchestoelen kopen. Deze douche accessoires zorgen ervoor dat mensen die moeilijk ter been zijn met meer gemak kunnen douchen; zo’n stoel zorgt er immers voor dat iemand tijdens het douchen niet hoeft te staan. Een belangrijk hulpstuk dus dat langere zelfstandigheid kan bieden.

Douchestoelen: inklapbaar of als kruk

Douchestoelen zijn er in twee soorten: inklapbare douchestoelen en douchekrukken. De eerste soort monteert u aan de wand. Dit zijn ideale exemplaren wanneer er meer mensen gebruik maken van dezelfde douche; alleen als de stoel nodig is, kan hij worden uitgeklapt. Wilt u geen gedoe met monteren, dan is een kruk natuurlijk ideaal.

Douche accessoire voor de shampooflessen

Ook voor doucherekjes bent u bij ons aan het juiste adres! Deze rekjes, ook wel badmandjes genoemd, bevestigt u aan de wand van de doucheruimte. Zo heeft u altijd uw shampoofles bij de hand! En natuurlijk ook uw andere douchespullen, zoals de doucheolie, een scheermesje of een scrubhandschoen.

Voor elke doucheruimte een doucherekje

Hoe uw doucheruimte er ook uit ziet, in onze online shop vindt u wel een rekje dat perfect is. Want ze zijn er in ontzettend veel uitvoeringen. Vierkant, rechthoekig of juist rond. Als hoekmodel of als hangmodel. Bij deze laatste is montage aan de muur niet eens nodig. Zo’n hangrekje hangt u simpelweg over de douchewand of douchedeur.

Douche accessoires online bestellen

Onze douche accessoires - douchewissers, douchestoelen en doucherekjes - zijn helaas niet te bezichtigen in onze badkamershowroom in Maurik. Maar natuurlijk kunt u ze wel gewoon online bestellen. Bij Sanitaireiland geven we de laagste prijs garantie en producten boven honderd euro verzenden we gratis. Heeft u een vraag over een bepaald artikel? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers denken graag met u mee en geven deskundig advies.