0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

De nieuwste badkamertrend:
Zwarte badkamermeubels en accessoires

Stijlvolle badkamers met tijdloos zwart

Dé nieuwste trend op het gebied van badkamers? Het gebruik van de kleur zwart. Het wordt steeds populairder om de badkamer te voorzien van zwarte accessoires. Zwart en ook donker antraciet maakt badkamers in combinatie met bijvoorbeeld wit, natuurtinten en betonlooks erg chic en een tikje stoer. Het gebruik van zwart leidt tot fraaie contrasten en zorgt bovendien voor een mooie lichtinval, waardoor de badkamer zelfs veel ruimer lijkt.

Zwarte accenten in je badkamer

Dé trend zijn bijvoorbeeld glazen douchewanden gevat in een zwart frame met staallook, maar ook matzwart uitgevoerde douchekranen, wastafelkranen en badkameraccessoires zijn erg gewild. En niet te missen: er zijn allerlei variaties in zwarte en antracietkleurige tegels voor vloer én wand te krijgen. In XXL formaat of juist in kleine tegeltjes. Erg stijlvol, tijdloos en veel praktischer dan smetteloos wit, waar elk vuiltje direct op is te zien. 

iChoice, industriële badkamermeubels 

In onze showroom zijn tal van sanitairmerken te vinden, die zwart in hun collectie hebben opgenomen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de badkamermeubels van iChoice, met fraaie, eigentijdse designs die bovendien een zee aan opbergruimte bieden. Een badkamermeubel in helemaal zwart of juist met alleen zwarte omlijstingen als accenten; elk heeft weer een ander effect op de ruimte. 

Bezoek de grootste sanitair showroom

Ben jij enthousiast over deze nieuwe badkamertrend? Kom dan langs in onze ruim opgezette showroom om bovenstaande voorbeelden en de vele andere mogelijkheden van stijlvol zwart te bewonderen. Wij verwelkomen u graag aan de Garststraat 9a in Maurik. 

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact