0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Complete badkamer in Veenendaal

Op maat badkamer & betaalbaar‎

Een familie uit Veenendaal oriënteerde zich al langere tijd op een nieuwe, complete badkamer. Een kennis attendeerde ze op Sanitaireiland, waar ze direct slaagden. Na een uitgebreide ronde door de showroom, stelden ze samen een Sanitaireiland adviseur een compleet pakket aan tegels, sanitair en badkamermeubels samen, waarbij de aantrekkelijke prijs tevens de doorslag gaf.

Badkamer met matzwarte accenten

Hun keuze viel op een 140cm brede dubbele keramische wastafel, waarboven in het tegelwerk twee inbouwkranen van Brauer werden gemonteerd. Deze mengkranen hebben een fraaie matzware finish en zijn ook de trend van dit moment.

“De zwarte kranen geven onze badkamer een luxe accent”

Dezelfde stijl werd doorgevoerd in de royale inloopdouche; ook de douchekranen werden matzwart en om het luxe gevoel af te maken, kwam er een grote zwarte Brauer regendouche van 30cm doorsnede. In de wanden rondom de douche werden er inbouwnissen gerealiseerd met binnenin zwart tegelwerk.

Luxe assortiment sanitair

De badkamer werd vervolgens gecompleteerd met een Sealskin vrijstaand bad met luxe inbouwkranen, een matzwarte radiator en een Sphinx Rimless toilet. Een toilet dat dus zonder spoelrand is uitgevoerd wat zorgt voor extra hygiëne en schoonmaakgemak.

Bezoek onze badkamer showroom

Nieuwsgierig geworden? Dan verwelkomen we je graag in hartje Betuwe. Onze showroom aan de Garststraat 9a in Maurik is van dinsdag tot en met zaterdag open, en ook elke laatste zondag van de maand staan onze deuren open. De koffie staat vast voor je klaar.

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Let op: Klanten mogen met slechts met maximaal 2 personen per gezin de winkel in. Klanten worden opgeroepen kinderen en huisdieren thuis te laten.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact