0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Complete badkamerrenovatie Scherpenzeel

Zwarte details maken deze badkamer tot een luxe spa

Bij een familie in Scherpenzeel kon de badkamer wel een opknapbeurt gebruiken. Voor inspiratie en advies werd eerst een bezoek gebracht aan Sanitaireiland. De nieuwste trends op badkamergebied inspireerde de familie om te kiezen voor fraaie lichtgrijze tegels, een badkamermeubel van hout en fraaie zwarte accenten die terugkomen in de waskom, de stortdouche, douchegoot, kranen en in de omlijsting van de glazen douchewand.

Alle ruimte optimaal benut

Aan de hand van een nauwkeurige opname van de maten van de oude badkamer, maakte de adviseur van Sanitaireiland een nieuwe indeling. Ons vakteam werd vervolgens ingeschakeld voor het weghalen van het oude sanitair en zorgde ervoor dat het nieuwe ontwerp helemaal naar wens van de klant werd uitgevoerd. Door slimme plaatsing van alle nieuwe elementen oogt de badkamer ruimtelijk en alle vierkante meters worden ptimaal benut.

Wandkranen voor extra luxe

Bij kleine badkamers is er niet altijd genoeg ruimte voor kasten. Daarom is er in dit ontwerp gekozen voor een wastafelmeubel met diepe lades waarin allerlei badspullen, cosmetica en handdoeken hun plek krijgen. Verder vormen ook de wandkranen een ruimtebesparend en luxe detail. Door de fraaie afwerking van het geheel waant de familie zich nu in een ware spa.

Bezoek onze badkamer showroom

Complete badkamer kopen? Dan verwelkomen we je graag in hartje Betuwe. Onze showroom aan de Garststraat 9a in Maurik is van dinsdag tot en met zaterdag open, en ook elke laatste zondag van de maand staan onze deuren open. De koffie staat vast voor je klaar.

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact