0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Complete badkamer in Tiel

Dagelijks onderdompelen in luxe

Deze familie uit Tiel wilde de complete badkamer grondig laten opknappen en kwam voor inspiratie langs bij Sanitaireiland. Daar waren ze al direct gecharmeerd van ons grote aanbod sanitair met accenten in zwart en antraciet. Aan de hand van een tekening van de ruimte werd een compleet nieuwe indeling gemaakt waarbij er plek kwam voor een royale SaniPearl inloopdouche en een 140 cm brede dubbele wastafel SaniPearl Corestone met houtlook en twee donker antraciet wasbakken.

Ruim zicht

Voor de wanden werd gekozen voor een mix van chique donkergrijze tegels Porcelaingres Urban Grey en Urban Anthracite. Boven de wastafel monteerde ons team een brede SaniPearl Twinlight spiegel met geborstelde aluminium zijdes, inclusief spiegelverwarming die de spiegel altijd helder houdt. De LED verlichting rondom zorgt daarbij voor een extra chique uitstraling.

“We genieten dagelijks van de chique spiegel met spiegelverwarming”

Douchen in luxe

De inloopdouche werd voorzien van brede douchegoot en uit de collectie van Grohe werd een thermostatische douchegraan, glijstangset en handdouche gekozen. De renovatie werd vervolgens afgemaakt met een handdoekradiator in chroom en een compact inbouwtoilet van Wisa. ‘We zijn verguld met zo’n fraai resultaat in deze toch wel kleine ruimte', aldus de zielsblije familie.

Bezoek onze badkamer showroom

Nieuwsgierig geworden? Dan verwelkomen we je graag in hartje Betuwe. Onze showroom aan de Garststraat 9a in Maurik is van dinsdag tot en met zaterdag open, en ook elke laatste zondag van de maand staan onze deuren open. De koffie staat vast voor je klaar.

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact