Badkamer outlet

De badkamer outlet van Sanitaireiland kunt in het onderstaande overzicht bekijken. Hier vindt u de badkamer en sanitair outlet producten, waaronder o.a. badkamermeubels en spiegels, baden, inloopdouches en douchecabines. Onze badkamer outlet is een aparte hoek in de grootste badkamer showroom van Nederland, Briljant Sanitair in Maurik. Wanneer u sanitair vindt in onze badkamer outlet, neemt u dan contact met ons op. Wij van Sanitaireiland zullen u adviseren over de verdere procedures.

A-merk sanitair voor outlet prijzen

Ontdek in onze badkamer outlet veel design producten van A-merken tegen outlet prijzen. Het sanitair dat u kunt vinden in onze outlet, bestaat uit een groep producten dat bij ons in de badkamer outlet terecht is gekomen om verschillende redenen. Dit kan zijn omdat het showroommodellen zijn geweest, producten die door fabrikanten wijzigingen of modificaties hebben ondergaan, sanitair artikelen die uit de verpakking zijn geweest en hierdoor niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, producten met een lichte beschadiging, bij de leverancier uit de voorraad geschrapte of niet meer leverbare producten, faillissement partijen of overtollige voorraad.Wanneer u online in badkamer outlet van Sanitaireiland een of meer producten vindt waar u interesse in heeft, adviseren wij u om deze producten ook in de showroom te komen bekijken. Wat voor de ene persoon als een ernstige beschadiging wordt beschouwd, kan door een ander gezien worden als een klein gebruiksspoortje, dat er verder niet toe doet. Helaas kan Sanitaireiland deze beoordeling niet voor onze klanten maken.

 

 

Voordat u nu meteen in de auto stapt, om speciaal voor een outlet product naar onze badkamer showroom in Maurik te komen, neemt u dan eerst even contact met ons op. Wij proberen de online badkamer outlet zo goed mogelijk gelijk te houden met de badkamer outlet in de showroom, maar bij outlet meubels kan het er vandaag hangen en morgen al weg zijn!