Complete badkamers

Of u nu verhuist, of de badkamer helemaal verbouwt: u heeft een nieuwe badkamer nodig. Hoe ideaal is het dan om te gaan voor een complete badkamer? Eentje die al helemaal voor u is samengesteld? Bij Sanitaireiland kunt u zulke complete badkamers kopen. U kunt ze online bestellen, maar natuurlijk ook eerst in het echt zien in onze badkamershowroom.

Een complete badkamer kopen?

Weet u al hoe uw ideale badkamer eruit moet gaan zien? Bent u op zoek naar een landelijke badkamer, voor een scherpe prijs? Of zoekt u een moderne badkamer die van luxe en alle gemakken is voorzien? De producten uit ons assortiment zijn veelal verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. Bij ons kunt u samen met een van onze sanitair experts een badkamer op maat samenstellen. Eén die altijd past binnen uw wensen en uw budget.


Waarom kiezen voor een complete badkamer?

Kiezen voor een complete badkamer heeft een groot voordeel. Want u hoeft maar één keer te kiezen. Een complete badkamer bestaat uit… alles! Een douche, wc, badmeubel, tegels, enzovoort. Deze zijn qua stijl op elkaar afgestemd. De badkamer heeft dus een mooi interieur. Ideaal is dat u niet zelf alles apart hoeft uit te kiezen: badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen, toiletcombinaties, tegels, radiatoren en andere benodigdheden. Dat scheelt tijd én kosten!


Complete badkamers online bestellen

In onze webshop vindt u complete badkamers. Stuk voor stuk hebben wij deze met onze ervaring en kennis voor u samengesteld. Er zijn hele moderne badkamers bij. Met inloopdouches, veel glas en beton of steen. Maar we hebben ook landelijke of klassieke complete badkamers. Witte, zwarte en grijze. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van deze complete badkamers? Wilt u meteen een complete badkamer bestellen? Of staat de complete badkamer van uw dromen er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Of breng eens een bezoek aan onze showroom!


De complete badkamer van uw dromen

In onze showroom in Maurik vindt u volop inspiratie. Want we hebben hier meer dan honderd voorbeelden en opstellingen van complete badkamers. Want we weten dat het uitzoeken van een badkamer heel persoonlijk is. Het is een weerspiegeling van smaak. Geen mens is hetzelfde en dus is ook geen badkamer hetzelfde. Daarom vinden wij het belangrijk om allerlei stijlen aan u te laten zien. Zo komt u weloverwogen tot de badkamer van uw dromen.


Grootste showroom van Nederland

Als u op zoek bent naar een complete badkamer tegen een zeer scherpe prijs, dan zit u bij Sanitaireiland goed. Met 3.000 m2 aan badkamerideeën hebben wij zelfs de grootste badkamer showroom van Nederland. U vindt in Maurik diverse complete badkameropstellingen tegen zeer scherpe prijzen. Dus of u nu houdt van basic, modern of klassiek, uw perfecte complete badkamer vindt u bij Sanitaireiland. Goed om te weten, is dat u bij ons in alle rust kunt rondkijken. Geen opdringerige verkopers. Maar als u wilt – geven we natuurlijk wel advies en denken we mee over uw wensen.


De prijs van deze complete badkamer is exclusief de installatiekosten.