Complete badkamers

Bent u op zoek naar een complete badkamer tegen een zeer scherpe prijs? Briljant Sanitair/ Sanitaireiland uit Maurik heeft met 3.000 m2 de grootste badkamer showroom van Nederland. U vindt hier tegen zeer scherpe prijzen diverse complete badkameropstellingen en meer dan 100 voorbeelden en opstellingen van een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen, toiletcombinaties, tegels, radiatoren en alle andere benodigdheden voor het compleet maken van de badkamer van uw dromen.

Een complete badkamer kopen?

Weet u al hoe uw ideale badkamer eruit moet gaan zien? Bent u opzoek naar een landelijke badkamer, voor een scherpe prijs? Of zoekt u een moderne badkamer die van luxe en alle gemakken is voorzien? De producten uit ons assortiment zijn veelal verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. Bij ons kunt u samen met een van onze sanitair experts een badkamer op maat samenstellen. Eén die altijd past binnen uw wensen en budget.

 

In dit overzicht vindt u complete badkamers die wij met onze ervaring en kennis voor u hebben samengesteld. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van deze complete badkamers, wilt u een complete badkamer bestellen of staat de complete badkamer van uw dromen er niet tussen? Kom dan eens kijken bij onze 3000m² grootte showroom in Maurik, de grootste badkamer showroom van Nederland. U kunt hier diverse complete badkameropstellingen bekijken en er staan meer dan 100 opstellingen van een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen, toiletcombinaties, tegels, radiatoren en alle andere benodigdheden voor het compleet maken van de badkamer van uw dromen.

 

De prijs van deze complete badkamer is exclusief de installatiekosten.